Do I Have That Book? ~ Tag Tuesday

Igen i dag kommer dagens indlæg i form af en vlog. Jeg besvarer nemlig tagget “Do I Have That Book?” og om jeg har det, kan man få svar på i videoen nedenunder.

Legen er enkel. Man får en liste med 20 spørgsmål, som man skal forsøge at besvare ved at finde en bog der svarer til beskrivelsen på ens reol. For eksempel “har du en bog med dette og hint på forsiden”. Jeg har ventet med at filme dette tag til en dag, jeg havde god tid foran mine store reoler. I beskrivelsen til videoen har jeg desuden oversat og listet alle 20 spørgsmål, hvis man har lyst til selv at prøve. Personligt synes jeg at det var enormt sjovt og noget af en udfordring nogle gange.

I behøver ikke svare på alle 20 spørgsmål i kommentarerne, men måske kan I fortælle mig om I har en bog med et ur på forsiden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.