NEWTs Magical Readathon læseliste

Normalt plejer jeg ikke at lave læseliste-indlæg før den 1. i måneden, men jeg føler lidt at det ville være lidt for sent med denne her. Det er nemlig noget af en lang en og jeg vil anbefale en snack eller en drink inden man starter videoen. I august er det nemlig tid til anden del af Magical Readathon og derfor til Nastily Exhausting Wizarding Tests. Og det er noget af et readathon, der er 36 udfordringer – men man skal altså ikke læse så mange bøger. G fra BookRoast har lavet en virkelig god introduktion/annonceringsvideo her: NEWTs annoncering.

Det her readathon kommer i forlængelse af OWLs readathon fra april og man kan kun tage NEWTs eksamen i de fag man bestod til OWLs. Så jeg har frit slag på alle hylder og har brugt G’s superflotte karrierefolder til at indsnævre min læseliste. Men jeg har fundet bøger til alle udfordringerne alligevel, fordi det synes jeg åbenbart var en god ide.

Alle udfordringer og bøger er med i videoen her nedenfor og så stiller jeg desuden et, for mig, ret vigtigt spørgsmål med hensyn til readathonet.

Deltager du i readathonet? Er du også helt forpustet ved tanken om min alt for store læsestak – eller er det kun mig?

Jeg er vild med det her readathon og jeg er så glad for at jeg kan være med i år. Sidste år var det først til NEWTs at jeg overhovedet blev opmærksom på at det eksisterede, så jeg har vidst længe, at jeg ville deltage. Det bliver udfordrende, men jeg tror også det bliver sjovt. Hvis jeg skal have mit første karrierevalg, skal jeg læse 7 bøger, og yderligere 14 hvis jeg også skal have mit andet valg. Så vi får at se hvordan det kommer til at gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.