Magic in the City ~ FairyLoot unboxing #9

Det er efterhånden snart 3 uger siden, at jeg modtog juli måneds FairyLoot boks og videoen har ligget ret længe og ventet på at jeg fik taget mig sammen til at redigere den. Boksens tema var “Magic in the City” og jeg var ret spændt, for hvis jeg gættede rigtigt, så var det en bog, jeg havde hørt meget blandede ting om. I videoen her nedenfor fortæller jeg ikke noget om, hvem der har designet hvad, da mit spoilerkort manglede i boksen. Men jeg linker til designernes Instagramprofiler nedenunder takket været hjælp fra Marie.

Alt i alt var det en ret undervældende boks, hvis man kan sige det sådan. Jeg synes at tingene i boksen var meget hit and miss, og mange af dem ramte ved siden af for mig. Bogen var den jeg regnede med, så jeg håber på at min nervøsitet omkring bogens handling ikke bliver opfyldt. Jeg kan virkelig godt lide mytologi-inspireret fantasy og det er klart det, der trækker i mig med hensyn til Wicked Fox.

Links til designerne.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.