NEWTs Magical Readathon ~ uge et læsevlog

I august måned forsøger jeg med med at lave ugentlige læsevlogs i forbindelse med NEWTs Magical Readathon. Det vil sige at jeg løbende filmer små opdateringer på det jeg læser, og på den måde får jeg mulighed for at dele min læsning i løbet af måneden, frem for kun til sidst. Med så mange bøger på min læseliste til det her readathon, synes jeg at det er en god måde at få mulighed for rent faktisk at snakke om alle bøgerne, jeg får læst.

I weekenden uploadede jeg så den første vlog til YouTube, og man vil måske hurtigt opdage hvorfor det hele er blevet lidt forsinket. Jeg har nemlig haft gang i et enormt projekt ved siden af, som blev mere eller mindre færdigt her i weekenden. Jeg håber I har lyst til at se med her nedenfor.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.