NEWTs Magical Readathon – uge fire læsevlog + wrap up

Fjerde og sidste uge af NEWTs Magical Readathon byder på en masse læsning off-kamera, endnu større ambitioner og en større, omend kortfattet opsamling på hele readathon’et. Jeg an godt afsløre, at jeg ikke kunne finde på at deltage på den her måde igen. Jeg vil stadig gerne deltage igen næste år, men der vil jeg helst sikkert sætte mine ambitioner ned og gå efter én karriere uden at have så mange andre bøger på min læseliste. Det har været sjovt at deltage, men også hårdt og jeg havde bestemt ikke nået alt det her, hvis ikke det var fordi jeg dels har prioriteret det meget højt og dels har haft meget få andre forpligtelser og ting jeg absolut skulle.

Nu vil jeg slappe af og smide fødderne op. Se et stand-up show eller to og få noget koldt at drikke.

I morgen kommer der et wrap up på bloggen over hele augusts læsning g lidt om hvad der er sket uden for bloggen. Augusts book haul og septembers læseliste kommer lige efter weekenden. Og så er der ellers en kæmpe stak af anmeldelser på vej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.