NEWTs Magical Readathon ~ uge tre læsevlog

I denne tredje uge af NEWTs Magical Readathon formår jeg at læse en hel del bøger færdig, og bliver endelig færdig med et langvarigt læseprojekt. Jeg har vist været bedre til at lave i hvert fald en opdatering om dagen i denne her omgang, så der er lidt mere indhold i denne uges vlog. Jeg har tænkt på, at det ville være lækkert med et andet kamera til at filme videoer med, både til den her slags vlogs men også alle andre former for videoer, så jeg ikke skal bruge min telefon, for jeg synes det begrænser mine ideer ret meget. Men eftersom jeg ikke laver videoer hele tiden, så fungerer det okay fint for nu.

Hvorvidt det går fremad med læsningen og om jeg nærmer mig målet, kommer jeg nærmere ind på i videoen. Men jeg kan godt afsløre, at jeg føler mig lidt udbrændt nu og da og jeg skal helt sikker ikke igen lave så stor en TBR til et readathon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.