Armed and Dangerous ~ Illumicrate unboxing #3

Da jeg modtog min august Illumicrate boks, var jeg virkelig spændt. Som jeg siger i videoen nedenfor, så havde de på forhånd afsløret at der var en ting som var inspireret af A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab. Og det var nok helt sikkert det, der tiltrak mig mest ved boksen. Temaet var jo “Armed and Dangerous” og det betød at jeg forventede ret mange fede karakterer eller bøger repræsenteret i boksen.

Hele min unboxing kan ses i videoen her nedenfor samt mine udmiddelbare tanker om de enkelte genstande.

Som man måske kan fornemme, så var det en meget blandet boks. Jeg er vild med kruset og bestiksættet, mens jeg godt kan lide sæben, er mest interesseret i oplukkeren som udstillingsgenstand og helt sikkert ikke kan se hvad jeg skal bruge tasken til. Men det vigtigste i boksen er helt sikket bogen, Gideon the Ninth af Tamsyn Muir. Det er ikke en bog, jeg ved ret meget om, men jeg har bidt mærke i at flere af de amerikanske booktubers jeg følger, der har læst den og enten hader eller elsker den. Selv synes jeg den lyder meget fascinerende og jeg regner med at den nok bliver en del af min læsestak til oktobers 24 timers læsemaraton, sammen med andre “witchy” bøger. Det er trods alt kun 5 dage før Halloween.

Om bogen:

The Emperor needs necromancers.
The Ninth Necromancer needs a swordswoman.
Gideon has a sword, some dirty magazines, and no more time for undead bullshit.

Tamsyn Muir’s Gideon the Ninth unveils a solar system of swordplay, cut-throat politics, and lesbian necromancers. Her characters leap off the page, as skillfully animated as necromantic skeletons. The result is a heart-pounding epic science fantasy.

Brought up by unfriendly, ossifying nuns, ancient retainers, and countless skeletons, Gideon is ready to abandon a life of servitude and an afterlife as a reanimated corpse. She packs up her sword, her shoes, and her dirty magazines, and prepares to launch her daring escape. But her childhood nemesis won’t set her free without a service.

Harrowhark Nonagesimus, Reverend Daughter of the Ninth House and bone witch extraordinaire, has been summoned into action. The Emperor has invited the heirs to each of his loyal Houses to a deadly trial of wits and skill. If Harrowhark succeeds she will become an immortal, all-powerful servant of the Resurrection, but no necromancer can ascend without their cavalier. Without Gideon’s sword, Harrow will fail, and the Ninth House will die.

Of course, some things are better left dead.

Det var alt, der var i boksen og som man måske kan fornemme var det en ret blandet oplevelse. Jeg vil sige at mit helhedsindtryk blev trukket op af at jeg oprigtigt var interesseret i bogen på forhånd og at kruset ser oversteg mine forventninger. Næste måneds tema er “High Stakes” og jeg er spændt på hvad det indebærer. Men mest på om boksen (forhåbentligt) hæver niveauet i forhold til denne.

LINKS TIL DESIGNERNE PÅ INSTAGRAM
Krus: @rosiethorns88.
Sæbe: @hellolovelyskincare.
Oplukker: @dustandpages.
Taske: @chattynora.
Bestiksæt: @heyatlascreative.
Magnetisk mønt: @monolimeart.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.