“August is the border between summer and autumn; it is the most beautiful month I know.” ~ august book haul

titelcitat af Tove Janson.

I løbet af august fik jeg ikke ret mange nye bøger, hvilket er godt for mit mål om at bringe antallet af ulæste bøger ned. Jeg havde dog en enkelt ordre hos BookDepository, mest for at forudbestille Darkdawn af Jay Kristoff, som udkommer her i september, faktisk allerede i morgen i USA og på torsdag i UK. Men selv om den ikke er kommet i løbet af august, så fik jeg alligevel 6 andre nye bøger, enten i bogbokse eller i samme BD ordre.

Helt tilbage i starten af august modtog jeg julis Illumicrate og FairyLoot bokse, som jeg har udpakket her: It’s a Kind of Magic og Magic in the City. Illucrates julibog var Sanctuary af V. V. James, som var en bog der slet ikke var på min radar i forvejen og jeg er fuldstændig forelsket i forsiden. Bogen er et magisk murder mystery med hekse og en lille by med mange hemmeligheder og jeg glæder mig til at læse den. Det er sjovt at det er en bog, jeg slet ikke kunne regne ud på forhånd og det har måske også prikket lidt til min interesse. I FairyLoot boksen var der Wicked Fox af Kat Cho, en bog jeg til gengæld ikke kan lide forsiden på. Jeg havde gættet bogen på forhånd og jeg har meget i tvivl om, hvad jeg skal tænke om den. Den er inspireret af koreansk mytologi og det er helt klart det, der tiltrækker mig mest ved bogen.

Jeg modtog faktisk også august boksene fra både FairyLoot og Illumicrate den anden dag, men jeg har ikke åbnet dem endnu og derfor kommer de med på septembers book haul. Hvilket minder mig om, jeg har en idé om, at det måske bliver et todelt haul, alt andet og så fantasyfestival bøger for sig selv.

Da jeg forudbestilte Darkdawn, kunne jeg selvfølgelig ikke lade været med at tilføje et par andre bøger til min indkøbskurv. Først og fremmest fik jeg endelig købt 20 års jubilæumsudgaven af Prisoner of Azkaban. Jeg samler på hardcover-udgaverne i Slytherinfarver og efterhånden synes jeg at det ser ret godt ud når de står sammen. Jeg har også lige set at Bloomsbury UK har afsløret forsiderne til Goblet of Fire-udgaverne og de udkommer allerede til januar, omkring 10 dag efter min fødselsdag, så jeg tænker, det bliver en fødselsdagsgave fra mig til mig.

Sammen med den fik jeg også endelig købt The Letters of J. R. R. Tolkien, i den udgave der matcher mine udgaver af mange andre af Tolkiens bøger. Den har været out of stock i et godt stykke tid, så da jeg så at den endelig var tilbage på lager ville jeg ikke vente længere. Jeg har allerede læst bogen i forbindelse med mit speciale og jeg elskede den. Det er en samling af en stor del af de bøger Tolkien skrev i tiden omkring The Lord of the Rings og omkring hele sit forfatterskab i det hele taget. Det er en bog, der er ret meget nørdet og jeg vidste, da jeg læste den sidste år, at jeg gerne vil have den til at læse igen en dag.

Heartstopper vol. 1 af Alice Oseman købte jeg mest på anbefaling af Josefine, og flere amerikanske booktubers. Det er en graphic novel om to teenagedrenge og hvordan de mødes, bliver venner og senere forelsker sig. Jeg har hørt så meget godt om den her og jeg glæder mig til at læse den allerede i september. Historien kan egentlig også læses online gratis, hvis man har lyst til at læse en sød, hjertevarmende historie.

Jeg har haft kigget på A Study in Charlotte af Brittany Cavallero ret længe. Det er en slags moderne, genderbent Sherlock Holmes og jeg er næsten altid interesseret i at læse Sherlock Holmes inspirerede ting. Jeg har hørt en sample af lydbogen på Mofibo og besluttede mig for at jeg gerne vil give bogen en chance.

Hvilke bøger har du købt i august?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.