Blood and Blades ~ Illumicrate unboxing #4

For flere måneder siden trykkede jeg ‘køb’ på min første special edition bogboks. For en gangs skyld var der nemlig en, der handlede om en bog jeg var oprigtigt interesseret og ret hyped omkring. Jeg har gået og ventet spændt på at bogen skulle blive udgivet og min Illumicrate Darkdawn boks. Og hvilken boks. Jeg kan allerede nu afsløre, at jeg var kæmpe fan af indholdet.

Jeg er endnu mere skeptisk med hensyn til de her bokse end de månedlige. For det første er de naturligt nok dyrere fordi de er større, men jeg synes også der er gået total inflation i det og der er alt for mange af disse specielle bokse – for de samme bøger. Det bliver for meget for mig, så jeg holder meget igen.

Men som man hurtigt opdager i dagens vlog, så er jeg helt oppe at køre over den her boks. Det er jeg stadigvæk. Så derfor vil jeg ikke skrive side op og side ned om bogbokse men bare foreslå man finder sig en snack, for det er en lang video.

Jeg kan slet ikke få armene ned over den her. Hvis jeg skal vælge min favoritting får jeg virkelig problemer, for jeg har mange. Det fineste kort i træ er sådan en cool ide og jeg nævner også i videoen, at jeg ville ønske jeg havde flere, en hel samling. Corvere-halskæden er så fin og i øjeblikket hænger den henover mine bøger, men jeg bruger den også. Tæppet er fantastisk, jeg nyder det virkelig nu hvor det bliver køligere. Bogposen… jeg kunne blive ved. Det er lige så svært at holde mit fangirl-moment inde på skrift som det var i videoen.

Hvilken ting var din favorit?

Links til designerne:
Krus: @rosiethorns88.
Tæppe: @yoshiyoshitani.
Bogpose: @chattynora og @monolimeart.
Kort i træ: @virginiaallyn.
Pin sæt: @fableandblack.
Bath bomb: @geekyclean.
Guld folie print: @arz28.
Halskæde: @dalandan.ielle.
Mia figur: Illumicrate.
Bogmærke sæt: @merwildandco.
Short-form serie folder: @nanfe1789 og @pieraforde.
Magnet: @monolimeart.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.