Bøger, jeg er nervøs for at læse ~ Top Ten Tuesday #73

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg startet af The Broke and the Bookish og i dag er det hostet af That Artsy Reader Girl. Hver uge har en ny overskrift og så sammensætter man en miste under det emne. Ti er egentlig bare en guideline og man kan lidte både fem eller tyve hvis man vil. Alle emnerne for resten af 2019 er allerede offentliggjort nu, hvis man vil nå at forberede sig. Denne uges emne er Books on my TBR I’m Avoiding and Why, hvilket jeg synes er et spændende emne, da jeg umiddelbart har svært ved at se hvorfor man skulle forsøge at undgå bøge man ejer. Og så kan jeg alligevel godt finde nogen jeg i hvert fald måske tøver lidt med at læse.

Min liste er ikke i nogen rækkefølge og er kun opstillet i den rækkefølge, jeg er kommet i tanke om bøgerne.

 • The Fault in Our Stars af John Green.
  Denne her bog gør mig nervøs på grund af al hypen. Jeg fik bogen lige omkring det tidspunkt hvor filmen også kom og jeg har simpelthen ikke kunnet sparke mig selv i gang med den. Jeg har ellers været okay glad for John Greens andre bøger, men det må vel være mindst 3 år siden jeg har læst en og jeg tror måske jeg er kommet videre fra hans forfatterskab.
 • The Priory of the Orange Tree af Samantha Shannon.
  Længden. Længden er helt sikkert grunden til at denne her gør mig nervøs, den er jo enorm i forhold til alle mine andre bøger og det virker som en utrolig stor opgave at sætte mig til at læse den. Den er ikke engang min længste bog, læst eller ulæst, hvis man bare ser på sidetal, men den er stadig så stor.
 • Afgrunden af Kim Leine.
  Jeg er nok mest nervøs på grund af den her fordi jeg er bange for, at jeg ikke vil forstå den. Til et af mine fag på uni får nogle år siden læste vi et uddrag af bogen og det er en meget lang, kompakt bog med vildt meget pakket ind i den og jeg frygter lidt at jeg ikke kan komme igennem den.
 • Michling af Affinity Konar.
  Jeg tror, et her er en gammel bog fra mit medlemsskab hos Gyldendals bogklub og måske er det derfor, jeg ikke har fået den læst endnu. Jeg kan godt lide ideen med den slags bogklubber, men det er sjældent at jeg rent faktisk føler at det matcher med mine smag i bøger.
 • Det uendelige hav af Rick Yancy.
  Jeg kan nærmest ikke huske den første bog og på et eller andet punkt kunne der godt være mange andre første-bøger-i-en-serie på den her liste. En anden grund til at jeg valgte lige netop den her, der nok også at jeg ikke var enormt stor fan af den første bog og måske har jeg ikke helt bestemt mig for om jeg har lyst til at læse videre.
 • Map of Days af Ransom Riggs.
  Jeg mangler godt nok stadig at læse Library of Souls, så egentlig er denne her lidt tidlig på den. Men jeg er mest nervøs for at læse den her, fordi det er en 4’er, der udkom efter at den originale trilogi var færdig og afsluttet og jeg er bange for at det betyder at bogen kommer til at føles tynd og ligegyldig.
 • The Amber Spyglass af Philip Pullman.
  Jeg vil bare ikke have at denne her serie skal slutte. Jeg har aldrig læst slutningen på serien før og vil enormt gerne læse den fordi der jo kommer en HBO/BBC serie her i efteråret som ser vildt godt ud – og de har allerede planer om at filmatisere bog 2 også, så mon ikke de også kommer til denne her bog på et tidspunkt?

Så det var min liste, jeg havde rigtig svært ved at finde bøger, jeg synes passede til det her tema og på en sær måde har jeg det rigtig godt med det. Jeg vil da helst have bøger på mine hylder som jeg er spændt på at læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.