I fantasiens verden ~ September book haul

reklame: indeholder anmeldereksemplarer fra Forlaget Facet, Turbine Forlaget og Forlaget Klippe.

Jeg fik rigtig mange nye bøger i september. Som i rigtig mange. Det skyldes helt sikkert jeg jeg var på Fantasyfestival, som man kan læse om her: Fantasyfestival dag 1 og dag 2. Efter den weekend kom jeg hjem med 15 nye bøger og derudover fik jeg et par anmeldereksemplarer tilsendt, tre bogbokse og nogle efterfølgere jeg har ventet på. Så det her indlæg bliver nok ret langt.

Som sædvanlig starter jeg med anmeldereksemplarerne. Fra Fantasyfestivalen kom jeg hjem med Undergrundens mysterier af Sissel Moody, som jeg forinden havde aftalt med Sissel at jeg kunne hente på messen. Bogen er opfølgeren til Den magiske sten som jeg anmeldte tidligere på året og jeg er vild med seriens nye forsider. Derudover fik jeg også Sidsel Sander Mittets nyeste bog Smagen af aske med hjem, hvilket er den næste bog i hendes voksenfantasyserie efter Og de blev lokket. Efter festivalen modtog jeg også Dødt kød – dag 2 og Dødt kød – dag 3, begge af Nick Clausen, også fra forlaget Facet. Derudover har jeg også modtaget et anmeldereksemplar som ikke er på billedet og det er lydbogsudgaven af Roser og violer af Gry Kappel, som Turbine var så søde at sende til mig efter festivalen. Bogen er en my dansk fantasy som foregår på en kostskole og det er virkelig et buzzword for mig. Jeg er så småt begyndt at lytte til bogen og er ikke i tvivl om at jeg skal have købt den til mine hylder.

Jeg har fået tre bogbokse i løbet af september som jeg har nået at vise frem på bloggen. Det drejer sig om augusts FairyLoot og Illumicrate bokse, “Things are not what they seem” og “Armed and Dangerous” – samt Illumicrates special edition boks centreret omkring DarkdawnBlood and Blades”. Derfor var den ene af de tre bøger naturligvis Darkdawn af Jay Kristoff, den tredje og sidste bog i Nevernight trilogien om Mia, der i jagten efter hævn over dem der hængte hendes far ender med at tilslutte sig en skole for snigmordere. Illumicrates månedlige boks indeholdt Gideon the Ninth af Tamsyn Muir om hvilken jeg kun ved at den handler om lesbiske necromancere i rummet, og FairyLoot havde valgt The Merciful Crow af Margaret Owen, der skule have et fascinerende magisystem.

Jeg fik også bestil en del næste eller sidste bøger i serier, blandt andet også en signeret førsteudgave af den amerikanske version af Darkdawn som matcher resten af mine udgaver. Og så en del FairyLoot efterfølgere, som tæller Shadow & Flame af Mindee Arnett, efterfølgeren til Onyx & Ivory, These Divded Shores af Sara Raasch som fortsætter efter These Rebel Waves og Rage af Cora Carmack, den næste bog i trilogien efter Roar. Og så kunne jeg ikke modstå Aru Shah and the Song of Death af Roshani Chokshi og The Storm Runner af J. C. Cervantes, som begge to er bøger i Rick Riordans imprint hos Disney der handler om hhv. hindu og maya mytologi. Jeg er vild med de bøger, der kommer herfra og det er helt sikkert mit mål at læse dem alle. Sidst købte jeg også gruppebogen til det avatar-inspirerede readathon jeg har deltaget i i september, nemlig The Rise of Kyoshi af F. C. Yee, der mindede mig om hvor meget jeg elsker Avatar-universet.

Og her har vi så størstedelen af mit haul. Alle bøgerne fra Fantasyfestivalen som ikke var anmeldereksemplarer. De fleste er engelske bøger købt hos Fantask, men der er også et par danske. Blandt andet måtte jeg selvfølgelig hen og have fat i Dødens engel af Katja Berger, jeg glæder mig jo for vildt til slutningen! Og Væddermændenes nat og Blodets sti af Tobias Stenbæk Bro fil jeg af Amanda fra Frk. Litteratur efter hun egentlig havde vundet dem i en konkurrence.

De 10 engelske bøger var blandet andet Shadow of the Fox og Soul of the Sword af Julie Kagawa, som jeg fik signeret om lørdagen på festivalen. Derudover har jeg mest købt første bøger i serier, som jeg længe har villet læse eller fortsættelser til bøger, jeg har kunnet lide. En del af mig ville gerne have købt flere danske bøger på messen, men jeg fik til gengæld lavet en god liste over bøger jeg enten vil kigge efter til BogForum – eller ønske mig til jul.

27 nye fysiske bøger og en enkelt lydbog er det blevet til i september. Jeg har allerede pladsproblemer på hylderne igen og alligvel bliver jeg kun glad af at tænke på det.

Har du også fået alt for mange nye bøger i den her måned? Hvilken en glæder du dig mest til at læse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.