Læsesnacks og – drinks ~ Top Ten Tuesday #74

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg startet af The Broke and the Bookish og i dag er det hostet af That Artsy Reader Girl. Hver uge har en ny overskrift og så sammensætter man en miste under det emne. Ti er egentlig bare en guideline og man kan lidte både fem eller tyve hvis man vil. Alle emnerne for resten af 2019 er allerede offentliggjort nu, hvis man vil nå at forberede sig. Denne uges emne er Top Ten Snack or Drinks While I’m Reading. Og jeg har ingen idé om, om jeg overhovedet kan komme på en liste på 10, for jeg er utroligt picky med både det jeg drikker og det jeg spiser mens jeg læser.

 • Te.
  For mig er te den essentielle læsedrink og jeg drikker te året rundt. Nu hvor efteråret er begyndt at gøre sit indtog, har jeg fundet min lakridste frem igen og jeg har på den måde forskellige slags te jeg drikker på forskellige tidspunkter.
  • Når vi nærmer os december og vintertiden er det tid til julete og karamelte, mens jeg foretrækker frugtte om sommeren og som regel Earl Grey eller jasminte i foråret.
 • Kiks.
  Jeg kan ikke lide at spise ting hvor jeg får fedtede fingre, mens jeg læser. Så selv om jeg er vild med eks. chokolade, så spiser jeg det ikke mens jeg læser. Men jeg er blevet ret glad for at snacke kiks, der ikke har det problem. Selv om det kan være halvkedeligt, er Mariekiks mit typiske valg.
 • Frugt.
  Hvert år til Deweys 24 timers readathon er det altid frugt, jeg ender med at købe. Nem frugt, som ikke skal forberedes ret meget, men som jeg kan sidde og småspise mens jeg læser
 • Iste.
  Lidt lige som te så kan jeg også godt lide iste og det er ikke begrænset til læsningen.
 • Riskiks. Se kiks.
 • Vand. Well, vand er bare altid godt.

Hvad kan du godt lide at drikke eller spise mens du læser?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.