The Book End of the Year ~ Tag Tuesday

Jeg så det her tag hos Ariel Bisset og synes det lød virkelig spændende. Efterhånden er det gået op for mig at jeg godt kan lide de her “update” tags som Mid Year Freak Out og sådan, så det var helt perfekt. Jeg har ikke besvaret det her tag før, men egentlig er det et man sagtens kan gentage årligt. Spørgsmålene har jeg selv oversat fra Ariels video. Hvis du har lyst til at besvare tagget så betragt dig selv som tagget af mig nu.

  • Er der en bog du er begyndt på i år, du skal nå at læse færdig?

På nuværende tidspunkt nej. Jeg er ikke midt i en bog lige nu, så der er ikke en jeg tænker jeg skal nå at blive færdig med. Der er flere serier, jeg håber på at blive færdig med at læse inden årets udløb, faktisk ret mange.

  • Har du en efterårsagtig bog til her mod slutningen af året?

Det har jeg helt sikkert. Jeg har nok mange, for eksempel har jeg altid lyst til at genlæse Dracula af Bram Stoker, the Phantom of the Opera af Gaston Leroux og The Complete Sherlock Holmes af Arthur Conan Doyle. Jeg har altid lyst til at læse detektivhistorier, bøger med hekse eller vampyrer, spøgelseshistorier og så videre når det begynder at blive gråt og regnvejr og orangerøde blade over alt.

  • Er der en ny udgivelse du stadig venter på?

Masser. Taget tilfældigt fra hukommelsen venter jeg stadig spændt på Kvadrantiderne af Nanna Foss, den nye Okay-bog af Anika Eibe, Call Down the Hawk af Maggie Stiefvater og Heart of Frost af Bree Barton. Jeg har også en del september-udgivelser, jeg ikke har fået købt endnu, fordi budgettet lige skal komme sige over Fantasyfestivalen først.

  • Vælg tre bøger, du gerne vil nå at læse inden årets slutning?

Jeg har valgt 3, jeg allerede ejer. Jeg vil gerne nå at læse 1) Gemina af Amie Kaufman og Jay Kristoff, 2) Overtalelse af Jane Austen og 3) Bjørneby af Frederik Bachman.

  • Er der en bog, du tror stadig kan overraske og ende med at blive en af årets favoritter?

Jeg har altid så svært ved at vælge én favoritbog for året, allerede nu er der mange muligheder. Men jeg tror Darkdawn, den tredje og sidste bog i Jay Kristoffs Nevernight Chronicle kunne være en. Det samme gælder igen Kvadrantiderne af Nanna Foss, Call Down the Hawk af Maggie Stiefvater og jeg har på fornemmelsen at The Amber Spyglass af Philip Pullman også kunne overraske. Dette er grunden til at jeg altid laver en liste, jeg kan ikke vælge!

  • Er du begyndt at lægge læseplaner for 2020?

Jep. Ikke specifikke bøger, det er i forvejen svært for mig måned til måned. Men jeg har for eksempel allerede lagt nogle mere overordnede planer, så som at jeg vil deltage i PopSugars læseudfordring igen, jeg har planer om at lave en 20 i 2020 udfordring, jeg har lavet plads til at udfylde en A-Z liste i løbet af året og så videre. Jeg har lister at udfylde, men ikke specifikke planer endnu. Så meget planlægning kommer jeg ikke til at lave.

Hvad er en bog, du virkelig gerne vil nå at læse inden året slutter?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.