Things are not what they seem ~ FairyLoot unboxing #10

Lige i slutningen af august modtog jeg både månedens FairyLoot og Illumicrate boks. Jeg har forsøgt at sprede de to unboxings lidt ud så de ikke kommer for tæt på hinanden, så den næste kommer om en uge. August måneds FairyLoot boks havde temaet “Things are not what they seem”, hvilket er meget åbent og derfor kan gå begge veje. Men jeg endte faktisk med at være ret vild med boksens indhold og især med kvaliteten af de forskellige items. Jeg udpakker hele boksens indhold i videoen nedenfor.

Bogen er The Merciful Crows af Margaret Owen, som ikke er en bog jeg har hørt noget om i forvejen. Jeg kan dog virkelig godt lide tag-linjen på bagsiden, der lægger op til en actionfyldt historie. Det er ret fedt at det for en gangs skyld er en ret ukendt bog og ikke mindst en, jeg ikke var opmærksom på i forvejen. Men det er også heldigt at det alligevel er en, jeg gerne vil læse.

Om bogen:

A future chieftain.
Fie abides by one rule: look after your own. Her Crow caste of undertakers and mercy-killers takes more abuse than coin, but when they’re called to collect royal dead, she’s hoping they’ll find the payout of a lifetime.
A fugitive prince.
When Crown Prince Jasimir turns out to have faked his death, Fie’s ready to cut her losses—and perhaps his throat. But he offers a wager that she can’t refuse: protect him from a ruthless queen, and he’ll protect the Crows when he reigns.
A too-cunning bodyguard.
Hawk warrior Tavin has always put Jas’s life before his, magically assuming the prince’s appearance and shadowing his every step. But what happens when Tavin begins to want something to call his own?

LINKS TIL DESIGNERNE PÅ INSTAGRAM:
Lommespejl: FairyLoot.
Bestiksæt: FairyLoot og logo på æsken af @taratjah.
Pudebetræk: karakterart af @_saintdri og lettering af @kdpletters.
Metal bogmærke: @in.the.reads.
Hår scrunchies: @taratjah.
Lys: @flickthewick med label af @taratjah.
Tarotkort: @loweana.art.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.