Bogtitler med tal ~ Top Ten Tuesday #75

Top Ten Tuesday er et ugentlig indlæg hostet af That Artsy Reader Girl. Hver uge har en ny overskrift, som man sammensætter sin bogliste ud fra. Alle overskrifterne for resten af året er i øvrigt allerede oppe, hvis man gerne vil forberede sig lidt. Temaet for denne uge er Book Titles with Numbers in Them og man skulle umiddelbart tro at det ville være nemt, ikke? Men jeg gav mig selv den ekstra ting at jeg kun måtte tage en bog fra en given serie, ellers kunne jeg fylde 7 af punkterne med Lorien Legacies serien alene.

Min liste er valgt alene ud fra tal i titlen og med forsøget på at undgå at gentage serier og sådan. Derudover har jeg også forsøgt at undgå de samme tal, hvilket var ret sjovt. Alle bøgerne på listen er nogen jeg ejer, men jeg har ikke nødvendigvis læst dem alle endnu.

 • En plus en af Jojo Moyes. (1)
 • Two Can Keep a Secret af Karen M. McManus. (2)
 • Three Dark Crowns af Kendare Blake. (3)
 • Henry V af William Shakespeare. (5)
 • Six of Crows af Leigh Bardugo. (6)
 • De 7 synder af Katja L. Berger. (7)
 • Gideon the Ninth af Tamsyn Muir. (9)
 • The Fate of Ten af Pittacus Lore. (10)
 • Twenty Years After af Alexandre Dumas. (20)
 • Lot No. 249 af Arthur Conan Doyle. (249)
 • Fahrenheit 451 af Ray Bradbury. (451)
 • A Thousand Perfect Notes af C. G. Drews. (1000)
 • 1Q84 af Haruki Murakami. (1084)

Har du nogen spændende bøger med tal i titlen? Jeg synes den var en meget sjov og anderledes måde at kigge på mine bøger på og jeg endte da også med at sidde og scrolle igennem alle 34 sider med bøger jeg har markeret som “ejer” på Goodreads bare for at se om jeg kunne finde flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.