Fall Time, Cosy Time ~ Tag Tuesday

Jeg kan ikke helt fatte, at jeg ikke har besvaret det her tag på bloggen endnu, det er vist helt tilbage fra 2015! Men bedre sent end aldrig. Efterår er en af de årstider der virkelig indbyder til indendørshygge og især læsning, så jeg kan ikke se et bedre tag til i dag end Fall Time, Cosy Time.

Crunching leaves:
Efteråret er fuld af farver. Vælg en bog, der har gule, orange eller røde farver på forsiden.

Det her spørgsmål får mig til at savne mine farveorganiserede bogreoler helt vildt meget. Jeg føler, at det åbenlyse svar ville være Illuminae af Amie Kaufman og Jay Kristoff, da bogen er helt orange og gul i de klareste toner, der springer en i øjnene på reolen. Men jeg kan også ret godt lide de 5 eller 6 bøger i røde/orange/gule farver i min paperbackudgaver af A Series of Unfortunate Events af Lemony Snicket, selv om de står ude af farveorden for at stå i nummerrækkefølge.

Cosy sweater:
Det er endelig varmt nok til vamsede sweatre. Vælg en bog der giver dig en varm følelse indeni.

Jeg har det med altid at vælge Wonder af R. J. Palacio, så denne her gang har jeg virkelig forsøgt at tænke ud af boksen og frnyligt har jeg læste The Boy Who Steals Houses af C. G. Drews. Den efterlod mig ikke helt lige så imponeret som hendes første bog gjorde, men den havde klart sine øjeblikke.

Fall storm:
Vinden hyler og regnen trommer mod ruden. Vælg en bog eller genre, som du elsker at læse på en regnvejrsdag.

Jeg har allerede snakket lidt om det på min Instagram, men jeg er altid i humør til at læse historierne om Sherlock Holmes i efteråret. Og denne gang gør jeg det faktisk og er gået i gang med at genlæse min 1.200 sider store bind up af alle 4 romaner og 56 noveller om Sherlock Holmes som Arthur Conan Doyle skrev. Det er mit læseprojekt for oktober og november og jeg synes det er så perfekt til den her årstid.

Cool crisp air:
Vælg en cool karakter, du kunne tænke dig at bytte plads med.

Det er spørgsmål dukker op i rigtig mange tags og jeg er altid lidt på bar bund. Jeg læser meget fantasy og jeg tror ikke, jeg har lyst til at bytte plads med nogen af dem, for jeg ville klare mig så dårligt i de situationer. Jeg ved det ikke, måske ville jeg bytte plads med en karaktererne fra Spektrum-serien af Nanna Foss som jeg er ved at genlæse og jeg ville sikkert være rigtig dårlig til at håndtere overnaturlige evner og tidsrejserne.

Hot apple cider:
Vælg en bog, du gerne vil se blive den næste store, hypede ting.

Well, det her er et spørgsmål jeg ikke helt ved hvordan jeg skal besvare. Jeg synes det er svært at vurdere om en ting er hypet eller fylder meget og når jeg kigger på mine reoler, så synes jeg måske jeg har mere end tendens til at finde bøger jeg har har hørt andre tale om og ikke så mange oversete bøger. Så eftersom jeg ikke ved hvad jeg skal svare, tænker jeg at jeg vil spørge jer i stedet for: hvilken bog vil du anbefale mig, som du synes flere bør læse?

Coat, scarves and mittens:
Det er blevet koldt og tid til at pakke sig ind. Vælg den pinligste forside du ejer, som du vil holde skjult i offentligheden.

Jeg. Er. Ligeglad. Helt ærligt, jeg er så ligeglad med at læse en bog i offentligheden med en pinlig forside, jeg tror ikke de fleste lægger mærke til det alligevel. Jeg ved at mange romancebøger har mere tåkrummende forsider men der er også et nyt trend for tiden med illustrerede forsider og sådan, så jeg har ikke nogen titel klar.

Pumpkin spice:
Vælg din yndlingssnack eller drink i efteråret.

Te. Måske det mest kedelige og forudsigelige svar eftersom jeg altid siger det, men jeg mener det helt ærligt. Jeg drikker te hele dagen når det begynder at blive efterår, lige fra morgenmaden, hvis jeg har tid til det og til jeg går i seng. Jeg har fundet et nyt sted at købe karamelte og derfor svinger jeg meget mellem te med smag af lakrids og karamel, hvilket føles helt rigtigt til tiden.

Jeg synes jeg siger det hver årstid, men jeg elsker virkelig efterår. Ganske vist er det hurtigt blevet koldt udenfor, og jeg er en frossenpind så jeg har det så fedt med at forsøge at finde langærmede trøjer (!) men der er noget over den kølige luft, efterårssol og gulnede trækroner. Jeg hygger mig med krus efter krus af dampende te og en god bog. Hvis du har lyst til at besvare det her tag, eller har været hurtigere til den end mig, så efterlad gerne et link i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.