Gråvejr er læsevejr ~ Oktober book haul

Så er det blevet tid til at kigge lidt på måneden bogkøb. Det er blevet til 17 bøger i alt fra lidt forskellige steder, men de 3 af dem er forudbestillinger, der først udkommer i november. Der er ingen anmeldereksemplarer i denne omgang, så derfor starter jeg med de 4 bøger, jeg har fået i bogbokse for september og oktober.

Jeg fik både septembers FairyLoot og Illumicrate bokse i løbet af oktober og så nåede begge oktober bokse også lige at dukke op. Jeg har udpakket FairyLoot for september her Witches Be Crazy, hvor bogen var Serpent & Dove af Shelby Mahurin. Jeg har endda allerede også læst den og var virkelig vild med den. Illumicrate boksen havde temaet High Stakes og jeg har endnu ikke fået den vist frem på bloggen. Men bogen var Kingdom of Souls af Rena Barron og den har jeg også allerede fået læst. Dog var jeg ikke helt så vild med den, selvom magien var spændende og jeg elskede hvor meget man kunne mærke mytologien. Sidst fik jeg i går oktobers FairyLoot boks med temaet Love At First Bite og hvor sidste måneds tema var hekse, er det denne gang vampyrer. Denne måneds bog var The Beautiful af Reneé Ahdieh. I dag dukkede oktobers Illumicrate så også op. Temaet for boksen var With Great Power og månedens bog var Angel Mage af Garth Nix. Hvad jeg tænker om de to bøger, det må I se når jeg viser boksene frem i og efter weekenden.

Jeg benyttede mig også af Plusbogs tiltag med at man kunne blive medlem til 49kr, de har ufatteligt mange titler, jeg er interesseret i og derfor blev det også til en lille ordre i starten af måneden. Jeg købte mig den sidste bog i serien af nyoversatte Jane Austen romaner, Emma, så nu har jeg alle seks flotte bøger og jeg glæder mig sådan til at læse den her som er en af dem, jeg endnu ikke har læst. Derudover købte jeg 2 bøger, som jeg desværre ikke nåede at få fat i på Fantasyfestival, nemlig Roser og violer af Gry Kappel Jensen og Kaldet fra Galathea af Bettina og Natali Liane. Begge bøger har fået ros for at være gode fantasybøger og så er de samtidig bare så flotte!

Her tegner der sig et mønster, jeg købte nemlig også yderligere 3 bøger, som jeg ikke havde mulighed for (eller helt råd til) at få med hjem fra Fantasyfestival i september. Så da jeg fik et nyhedsbrev om at Tellerup have til ud på Elementprøven af Julie Midtgaard, Dronningens erindringer af Line Wenzel og Gudindens avatar af Henriette Hesselholdt, ja så købte jeg dem alle tre. Det er tre meget forskellige bøger, men det er måske også derfor de hver i sig appelerer til mig.

Til allersidst indgav jeg tidligt på månesonden en last-minute BookDeposity ordre. For jeg ved ikke helt hvordan det kommer til at gå med Brexit og alt det der, så jeg tror ikke jeg kommer til at købe så meget der indtil der er styr på tingene. Men hvorom alting er, så forudbestilte jeg blandet andet efterfølgeren til Skyward af Brandon Sanderson. Den hedder Starsight, og udkommer først i slutningen af november, så den er naturligvis ikke kommet endnu. Det samler gælder min forudbestillinger af Maggie Stiefvaters Call Down the Hawk og Bree Bartons efterfølger til Heart of Thorns kaldet Tears of Frost, som begge to udkommer i næste uge. Men men, sammen med dem fik jeg også købt Queenslayer, bog nummer fem i Sebastien de Castells Spellslinger-serie, og så i den rigtige udgave med farvede sider og det hele. Og så fandt jeg endelig en lidt ældre trilogi, som jeg har ledt længe efter: Starbound-trilogien af Amie Kaufman og Meagan Spooner. Det er muligvis en mere romantisk sci-fi serie, men jeg har så længe villet læse den og den er efterhånden svær at opdrive.

Det var et noget mindre bookhaul end sidste måneds, men så går det sikkert helt galt i november, når jeg skal til BogForum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.