Witches be crazy ~ FairyLoot unboxing #11

Efterhånden tror jeg de fleste er bekendt med hvad bogbokse er og hvordan det fungerer. Så derfor vil jeg ikke bruge tid på en lang intro denne her gang, for det er en virkelig godt pakket boks. I det her indlæg udpakker jeg septembers FairyLoot boks, der lige nåede at komme inden weekenden. Temaet var Witches Be Crazy og jeg har glædet mig så meget til den her boks. Både fordi jeg på forhånd havde let ved at gætte bogen og det er en jeg virkelig gerne vil læse, men også fordi jeg elsker temaet og det faktum at det skulle være mindre fandom præget og mere tematiseret omkring hekse generelt. Og allerede ved temakortet er jeg glad, jeg synes det er utroligt flot.

Det første item er denne mulepose. Jeg er vild med at den er lavet i lidt kraftigere stof så man ved den kan holde til noget og så har den samtidig den brede bund så den er god til bøger. Altså helt perfekt til efterårets bogmesser eller en tur på biblioteket. Designet er holdt i nogle farver jeg er vild med og jeg synes de passer godt sammen uden at en af farverne dominerer for meget. Der er eliksirflasker, møl, måner og stjerner, og et generelt meget “witchy” look. Min forudsigelse er at jeg kommer til at bruge den meget. Muleposen er designet af @bandofweirdos.

Den her pin fik mig til at grine. Den forestiller en starbucks kop men med en heks i midten og en gryde og flagermus. Og selvfølgelig teksten “not your basic witch” hvilket jeg synes er virkelig morsomt og godt tænkt. Hvem kan ikke lide er godt pun? Det er en fin tilføjelse til min pin samling og i og med den ikke er så stor kan jeg sagtens forestille mig at sætte den sammen med et outfit eller på min snor til en messe. Pin designet er lavet af @thatslovelydearshop.

Denne her lille notesblok er inspireret af Luna Lovegood fra Harry Potter serien med hendes skøre briller, hendes tryllestav og hareformede Patronus. Det er en af de ting der er lidt mere fandomspecifik, men jeg kan heldigvis godt lide både Harry Potter og Luna, og så er farverne lige min æstetik. Plus, notesblokke kan man altid bruge. Designet er lavet af FairyLoot selv.

Her har vi en ting der virkelig overraskede mig og det er dette sæt spillekort. Jeg ved ikke om det er så tydeligt på billedet, men kortene har sølvfarvede kanter og er virkelig shiny. Jeg er vild med designet af de forskellige kulør, især måden de blander sort og rød på uden at man bliver forvirret. De fire forskellige sæt billedkort er inspireret af hhv. Charmed og Sabrina the Teenage Witch, samt Throne of Glass og månedens bog. Jeg er som sædvanlig virkelig dårlig til at gætte karakterer, men jeg er helt sikker på at spar-sættet er Sabrina, mens klør-sættet må være Charmed. Her gætter jeg dog, da jeg ikke er bekendt med den serie eller film. Og jeg tror måske hjerter-sættet er Throne of Glass og så må ruder-sættet være inspireret af månedens bog. Det er @obsidiayan der har designet Charmed og Sabrina-kortene, mens det er @crookedyew der har designet de to sæt baseret på Throne of Glass og månedens bog. Jeg har intet imod at få endnu et sæt kort for jeg kan faktisk virkelig godt lide at spille kortspil og det er altid godt med et ekstra sæt.

Endelig fik jeg også fat i den ting der fik boksen til at dufte virkelig godt. Det havde nok været en ide at pakke den bedre ind for endnu en gang oplevede jeg at der var støv i boksen og på flere af tingene. Men det er selvfølgelig endnu en bath bomb. Jeg kan godt lide ideen om dem, men når man ikke har et badekar får man den sjældent brugt. Det er i hvert fald min erfaring. Til gengæld er jeg vild med den her. Selve bath bomb delen er i en plastik gryde og jeg synes det ser nice ud bare som det er. Duften er kun beskrevet som “melon” og selvom det ikke er en duft jeg har noget imod ved jeg ikke om jeg får den brugt. Den ser også nice ud bare som den står og ligner en bryggende eliksir. Det er @littleheartgifts der har lavet den.

FairyLoot har også stået for disse sort/hvide hyggesokker som jeg bar brugt flittigt siden jeg åbnede boksen. Det er ikke fordi de er vildt varme eller tykke men de passer skønt til den her tid på året hvor det bliver køligere uden at det er pivkoldt endnu.

Og endnu en gang har FairyLoot lavet et sæt genanvendelige metalsugerør. Det ene sugerør er sort med hvide prikker og teksten “witch” mens det andet er hvidt med sorte prikker og teksten “magic”. Det bedste er at de kommer med en rensebørste til, for vi har kun en og det er rart med en til. Det her er en ting jeg vil få meget brug ud af og så er jeg glad for for enkle de er.

Til sidst har vi månedens tarotkort. Det er blevet tid til en ny bog/serie og turen er kommet til Shatter Me serien af Tahereh Mafi. Så jeg gætter på at de to karakterer er hhv. Warner og Juliette. Hende er jeg i hvert fald sikker på, men jeg er ikke hundrede procent sikker på at det er Warner på det andet. Det er også @loweana.art der har tegnet disse to ligesom hun gjorde Harry Potter-kortene.

Og endelig til bogen. Jeg havde regnet ud på forhånd at det ville være Serpent & Dove af Shelby Mahurin. På det sidste har bogen fået rigtig meget hype fra de amerikanske booktubers og jeg glæder mig til at dykke ned i historien om en heks og en heksejæger der bliver tvunget til at gifte sig. Og så kom bogen med de flotteste farvede sider jeg nogensinde har set; den her glimtende mørke guldfarve der på fineste vis matcher titlen. Jeg elsker det! Desuden har smudsomslaget karakterart på bagsiden og scenen ser så spændende og meget 1920’s glamourøs ud. Det er tegnet af @_saintdri.

Om bogen:

Bound as one to love, honor, or burn. Two years ago, Louise le Blanc fled her coven and took shelter in the city of Cesarine, forsaking all magic and living off whatever she could steal. There, witches like Lou are hunted. They are feared. And they are burned. Sworn to the Church as a Chasseur, Reid Diggory has lived his life by one principle: thou shalt not suffer a witch to live. His path was never meant to cross with Lou’s, but a wicked stunt forces them into an impossible union—holy matrimony. The war between witches and Church is an ancient one, and Lou’s most dangerous enemies bring a fate worse than fire. Unable to ignore her growing feelings, yet powerless to change what she is, a choice must be made. And love makes fools of us all.

Jeg elskede den her boks. Der er ikke andet at sige, jeg er vild med hvor lidt fandom specifikt der var i boksen og det der er, er noget jeg kan lide. Det er virkelig en forbedring i forhold til sidste måneds boks og en af de bedste jeg har fået til dato. Flere af tingene er spot on og jeg kan se mig selv bruge. Hvilket er en af de ting jeg særligt godt kan lide ved boksen og det er netop brugbarheden i tingene, det er ikke nips og pynt, men brugbare og i meget god kvalitet.

Jeg er meget imponeret, kort sagt. Nu glæder jeg mig endnu mere til oktobers boks med temaet Love At First Bite, en boks der handler om vampyrer og på en måde fortsætter virkelig godt i forlængelse af denne boks. I øvrigt har de lige afsløret novembers tema og det er Magical Folk og handler om alting magiske væsner; fae, troldmænd, og så videre. Den har lidt flere fandom specifikke ting men jeg glæder mig alligevel meget og synes disse to og septembers tema er tre temaer der hænger godt sammen og passer godt efter hinanden.

Har du lyst til at læse Serpent & Dove af Shelby Mahurin? Og hvad er din yndlingsting fra boksen? Jeg tror det måske er muleposen, sugerørene eller den kreative bath bomb. Men jeg er også vild med den pin. Jeg kan ikke vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.