High Stakes ~ Illumicrate unboxing #5

Septembers Illumicrate boks havde temaet High Stakes og selvom det er lidt sent, så vil jeg alligvel lige vise indholdet frem.

Det første jeg så var det keramiske rejsekrus, som de havde afsløret ville være i boksen. Desværre er den overhovedet ikke noget for mig. Jeg kan ikke lide kombinationen af de farver der er brugt og kunne nok aldrig finde på at tage det med nogen steder. Desuden er der ikke nogen dims til at sætte rundt om kruset, så man kan holde på det når der kommer eksempelvis te eller kaffe i. Det endte med at farve meget af min opfattelse af boksen, da jeg havde set meget frem til lige præcis den ting. Designet er inspireret af Children of Blood and Bone og lavet af @deauxdel.

Det næste var denne nøglesnor med blåt og rødt dna-lignende mønster på. Jeg har ikke noget behov for nøglesnore og finder det egentlig ret kedeligt at få dem, så heller ikke det var lige et hit. De tofaevede mønster er inspireret af This Mortal Coil, og er designet af @fableandblack.

Næst var dette Watford School of Magicks tørklæde som er inspireret af Carry On, eller meget hentet direkte derfra. Farver passer mig godt og jeg er overrasket over hvor god kvalitet det er. Desuden er jeg en kæmpe frossenpind, så det er lækkert med tørklæder og huer. Desginet er lavet af @heyatlascreative.

Dette her er min favoritting i hele boksen, og det er en Good Omens inspireret notesblok. Jeg er vild med farverne og så er det også en forholdsvis god størrelse med plads til en lang to do liste, hvilket er perfekt til den her heftige sæson af bogmesser, NaNoWriMo, blogging, julegavekøb og så videre. Det her design er også lavet af @fableandblack.

Til sidst var der også et An Ember in the Ashes inspireret postkort i træ. Designet er virkelig flot og jeg kan godt se mig selv stille det som dekoration på min bogreol, men derudover har jeg ingen anelse om hvad jeg skal bruge det til. Det er designet af @pinapali.

Derudover var der også månedens magnetiske mønt designet af @monolimeart. I denne omgang er det med Katniss Everdeen og jeg kan faktisk ret godt lide designet. Efterhånden har jeg en rimelig række af disse magneter på min tbr rullevogn og det ser ret pænt ud.

Og så selvfølelig måndens bog: Kingdom of Souls af Rena Barron. Illumicrates udgave er specielt designet med en slange på siderne og det ser så fedt ud at det næsten opvejer hvor meget jeg ikke kan lide den forside. Her er et tilfælde hvor jeg helt klart foretrækker den amerikanske forside. Guldtrykket er flot men jeg tror det havde set bedre ud på en stort baggrund fremfor en mærkelig brændt sandfarve.

Bogen har jeg allerede læst i oktober og det må siges at være en meget blandet læseoplevelse. Magisystemet og den mærkbare inspiration fra afrikansk mytologi var så dragende og helt klart det bedste ved bogen. Men jeg synes historien gik rigtig meget i ring, og jeg var ikke rigtig investeret i plottet.

Om bogen:

Born to a family of powerful witchdoctors, Arrah yearns for magic of her own. But she fails at bone magic, fails to see the future, and fails to call upon the ancestors; with each passing year, her ambitious looks on her with ever-growing disapproval. But there is one thing Arrah hasn’t tried.
It is possible to trade years from your own life for a taste of power: a cheap trick with a heavy price — for you cannot know how much time each ritual will take. This is something Arrah would never stoop to — until the city’s children start to disappear.
When Arrah trades her years for magic to catch the child-snatcher, she uncovers secrets so shocking and terrible that her world is changed forever. The Demon King, dormant and imprisoned for millennia, is stirring … and his return would bring Arrah’s world to its knees.
Caught between gods and monsters, her ancestors and her future, Arrah’s only hope is to sacrifice more and more of her years to save her family and her kingdom.
But her time is running out.

Jeg ved godt, man ikke skal sammenligne, men taget i betragtning af at septembers FairyLoot nok var min favoritboks jeg nogensinde har fået, så er det næsten morsomt at septembers Illumicrate endte med at være en af de mest skuffende. Jeg følte ikke nogen sammenhæng mellem tema og indhold og mange af tingene kan jeg ikke se mig selv bruge – eller lide. Jeg kunne lide bogen nok til at jeg gerne vil læse den næste bog en dag, men det bliver nok ikke en jeg skynder mig ned for at forudbestille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.