Love At First Bite ~ FairyLoot unboxing #12

Oktober måneds boks havde temaet Love At First Bite og fortsætter ligesom lidt stolen fra septembers hekseboks, nu med vampyrer. Jeg har været meget spændt på den, da der er mange vampyrbøger, jeg ikke er lige så vild med som andre. Men jeg var fortrøstningsfuld, oven på septembers boks som slog benene væk under mig.

Det første jeg fandt var dette lys inspireret af Interview with a Vampire. Jeg kender ikke noget til den, men lyset dufter godt. Derudover er lysets navn taget fra et citat fra bogen, og det fulde citat er på en slags “beskyttende” stykke pap inde under låget og det lyder ret spændende. Måske er det en bog jeg skal læse. Lyset er lavet af @themelthinglibrary.

En sort æske med “gothic vampires” indeholdt et coaster sæt inspireret af vampyrer generelt, og det giver mig mega Dracula-vibes. Efterhånden har jeg en del coasters, men de er brugbare og vildt flotte. Dette sæt af en flagermus, en daggert, en rød rode og en pokal/et glas er designet af @blanca.design.

For tredje gang har en af FairyLoots efterårsbokse inkluderet en beanie hue, denne gang uden kvast (!). Det enkle design er mega sjovt og sarkastisk, og er designet af @kdpletters. Jeg har allerede prøvet den og den er dejlig lun.

To små ting i boksen var denne super nuttede flagermus-pin designet af @taratjah og et Twilight-inspireret klistermærke af @catarinabookdesigns. Jeg er underligt lettet over at det kun er et klistermærke, der er inspireret af Twilight, for selv om det er en serie, jeg læste med glæde for 10 år siden, så er det også en serie jeg er ret færdig med.

Højdepunktet i boksen var uden sammenligning dette Dracula inspirerede book sleeve med lynlås, designet af @noverantale. Jeg er vild med farverne og designet, valget af skrifttyper og ikke mindst at der er lynlås i.

Som noget af det sidste var der er vampyr art print lavet af @monolimeart og de to næste Shatter Me inspirerede tarotkort, jeg tror det er Adam og Kenji. Men som sædvanlig står det ikke i spoilerkortet hvem det er, så det er virkelig bare et gæt. Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med vampyrtegningen.

Og så selvfølgelig månedens bog: The Beautiful af Renée Ahdieh. Ganske som forventet. Bogen er med farvede sider i en mat rød og karakter art på indersiden af smudsomslaget af @merwildandco. Alt i alt er det en super flot udgave af bogen, som jeg glæder mig til at læse. Medfølgende var der et kort over New Orleans og et brev fra forfatteren med smukkeste tegning af @kat_adara. Seriøst, jeg har aldrig set noget hun har tegnet før, men det er flot!

Om bogen:

In 1872, New Orleans is a city ruled by the dead. But to seventeen-year-old Celine Rousseau, New Orleans provides her a refuge after she’s forced to flee her life as a dressmaker in Paris. Taken in by the sisters of the Ursuline convent along with six other girls, Celine quickly becomes enamored with the vibrant city from the music to the food to the soirées and—especially—to the danger. She soon becomes embroiled in the city’s glitzy underworld, known as Le Cour des Lions, after catching the eye of the group’s leader, the enigmatic Sèbastien Saint Germain. When the body of one of the girls from the convent is found in the lair of Le Cour des Lions, Celine battles her attraction to him and suspicions about Sèbastien’s guilt along with the shame of her own horrible secret.

When more bodies are discovered, each crime more gruesome than the last, Celine and New Orleans become gripped by the terror of a serial killer on the loose—one Celine is sure has set her in his sights . . . and who may even be the young man who has stolen her heart. As the murders continue to go unsolved, Celine takes matters into her own hands and soon uncovers something even more shocking: an age-old feud from the darkest creatures of the underworld reveals a truth about Celine she always suspected simmered just beneath the surface.

På mange måder er det her en rigtig god boks, der er ikke nogen af tingene, jeg ikke kan se mig selv bruge som sådan. Jeg er helt vild med bogposen og huen, begge er noget jeg kan se mig selv bruge mange gange. Og The Beautiful er en bog, jeg har set mange snakke om. Meningerne har været meget blandede, men jeg er spændt på om det er den vampyrbog, jeg har ventet på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.