Nødvendige november ~ Tilbageblik

Indeholder anmeldereksemplar fra Forlaget Klippe.

November var virkelig ikke en god måned. Jeg havde det, mildt sagt, elendigt det meste af tiden. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kæmper med at finde et fuldtidsarbejde og det har påvirket mig rigtig meget på det sidste. I november gik jeg mere eller mindre helt i sort. Der var selvfølgelig BogForum og jeg havde tre skønne dage med en masse gode oplevelser, men når jeg ser tilbage på november, så var det en nødvendig måned, men ikke nogen særlig god måned.

Jeg læste også kun fem bøger. Det er langt, langt mindre end jeg plejer og jeg ved at meget af det skyldes, at jeg ganske enkelt ikke havde nogen motivation eller lyst til at lave noget som helst, heller ikke læse. For første gang siden 2013 gennemførte jeg heller ikke NaNoWriMo og i det hele taget var det en måned, hvor jeg kæmpede. Men hvis man ser på de fem bøger, jeg faktisk læste, så havde jeg rent kvalitetsmæssigt en rigtig god læsemåned. Sådan kan det jo ende så mærkeligt.

3 hjerter:
This Time Will Be Different af Misa Sugiura.

4 hjerter:
*Undergrundens mysterier af Sissel Moody.

5 hjerter:
Kaldet fra Galathea af Nathali og Bettina Liane.
Krigens monstre af Patrick Ness.
Kvadrantiderne af Nanna Foss.

Har I nogensinde prøvet at have en måned, hvor I føler alting er gået skævt? Anser I en god læsemåned for at være en hvor I har læst rigtig meget, eller en hvor I måske ikke har læst så meget, men i stedet har læst flere bøger I har været rigtig glade for?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.