With Great Power ~ Illumicrate unboxing #6

Oktobers Illumicrate boks havde temaet With Great Power. Det er endnu et af de temaer, der kan spænde meget bredt og efter at jeg ikke var særligt imponeret over septembers boks var jeg både spændt og nervøs for denne her.

Det første jeg så var denne utroligt flotte te bøtte. Det røde og guldfarvede motiv er simpelthen så flot og så betyder de dobbelte låg i øvrigt også, at den holder rigtig godt på aromaen – hvilket er lækkert når man har en evigt voksende tesamling. Designet er inspireret af The Poppy War af R. F. Kuang og er designet af @lioninthetrees.

Dernæst var dette sæt af magnetiske bogmærker. De var indpakket i en side fra en bog, som jeg trods ihærdighed ikke kan genkende. Bogmærkerne er inspireret af Shatter Me af Tahereh Mafi og det er anden gang jeg modtager magnetiske bogmærker inspireret af den serie i en boks. Jeg er vild med dem her, der har “bagsiden” af personerne på den anden side. Og som så også indeholder min yndlingskarakter Kenji. Bogmærkerne er designet af @idlestuff.

Dette er en meget stor pin, som i den fylder nærmest hele håndfladen. Den er meget inspireret af Garth Nix’ Sabriel serie, hvor disse klokker åbenbart spiller en stor rolle. Jeg synes det er en spændende pin, men da den er så stor er det kun en jeg kommer til at have hængende på mit pin banner. Den er designet af @hannahhitchmanart.

Boksen bød også på karakterkort med skurkene fra V. E. Schwabs forskellige bøger. Det er en af de ting, jeg er mindst imponeret over at modtage, for de ender altid med at ligge og fylde fordi jeg ikke kan bruge dem til noget. Og fordi det er alt for uklart hvem der er hvem. Men de er flotte at se på og er designet af @kiranight_art.

Desuden var der også dette interessante penalhus/pouch med doodles og citat fra Maggie Stiefvaters Raven Cycle. Jeg har ikke det store behov for penalhuse, men jeg er vild med serien og designet tiltaler mig virkelig. Så mon ikke jeg finder noget at bruge det til alligevel? Citatet og de små ddodles er desinget af @forensicsandflowers.

Der var naturligvis også månedens magnetiske mønt med Aelin fra Throne of Glass. Den er som altid designet af @monolimeart og jeg har egentlig ikke så meget at sige hverken den ene eller den anden vej.

Månedens bog er Angel Mage af Garth Nix med farvede sider i den flotteste røde nuance. Jeg ved at det er en meget populær forfatter, men selv om jeg har hørt om mange af deres bøger før, så er den den første jeg ejer og nok også den første jeg kommer til at læse.

Om bogen:

More than a century has passed since Liliath crept into the empty sarcophagus of Saint Marguerite, fleeing the Fall of Ystara. But she emerges from her magical sleep still beautiful, looking no more than nineteen, and once again renews her single-minded quest to be united with her lover, Palleniel, the archangel of Ystara. A seemingly impossible quest, but Liliath is one of the greatest practitioners of angelic magic to have ever lived, summoning angels and forcing them to do her bidding.
Liliath knew that most of the inhabitants of Ystara died from the Ash Blood plague or were transformed into beastlings, and she herself led the survivors who fled into neighboring Sarance. Now she learns that angels shun the Ystaran’s descendants. If they are touched by angelic magic, their blood will turn to ash. They are known as Refusers, and can only live the most lowly lives.
But Liliath cares nothing for the descendants of her people, save how they can serve her. It is four young Sarancians who hold her interest: Simeon, a studious doctor-in-training; Henri, a dedicated fortune hunter; Agnez, an adventurous musketeer cadet; and Dorotea, an icon-maker and scholar of angelic magic. They are the key to her quest.
The four feel a strange kinship from the moment they meet, but do not know why, or suspect their importance. All become pawns in Liliath’s grand scheme to fulfill her destiny and be united with the love of her life. No matter the cost to everyone else. . .

Alt i alt var det en forbedring fra september, men stadigvæk er jeg ikke helt oppe at ringe over boksens indhold. Jeg er begyndt at lege med tanken om at skifte til deres book-only abonnement, da jeg ofte er meget interesserede i vægerne og knap så meget i genstandene. På den måde kan det også være at jeg ikke får samlet alt for meget tingeltangel. Men jeg kunne godt lide flere af tingene i denne her boks og selv om det ikke er en favorit, er det heller ikke det værste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.