anmeldelser

Bjergtaget 2 – Smagen af aske af Sidsel Sander Mittet

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Titel: Bjergtaget 2 – Smagen af aske.

Forfatter: Sidsel Sander Mittet.

Serie: Bjergtaget #2.

Udgivet af: Forlaget Facet i 2019.

Sidetal: 400.

Hvordan jeg læste den: anmeldereksemplar fra forlaget.

“Der er et sagn, et digt, der kan forstås af dem, der har øjne at se med og ører at høre med. Jeg ved ikke, om det gælder for jer. Det er en advarsel og en bøn på samme tid, og jeg vil recitere det for jer, hvis …” Den gamle elverkvinde smilede listigt.

I menneskenes verden forsøger Sigrid at finde en måde, hvorpå hun både kan være elver og menneske. Askatla kæmper for at genvinde sin styrke, og Johannes, der er fanget i elvernes rige, må bruge alle tilgængelige midler for at beholde magten over sit eget sind.

Ingen af de tre kan tillade sig kun at koncentrere sig om deres egne udfordringer. Elvernes interne magtkampe spidser til, og hver især må de sande, at tingene kun sjældent er, hvad de giver sig ud for.

Anmeldelse

Del dette:

1 thought on “Bjergtaget 2 – Smagen af aske af Sidsel Sander Mittet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.