Bjørneby af Fredrik Backman

Titel: Bjørneby.
Forfatter: Fredrik Backman.
Serie: Bjørneby #1.
Udgivet af: People’s Press i 2017, først udgivet i 2016 med titlen Björnstad.
Oversætter:
Sidetal: 457 sider.
Sådan læste jeg den: fysisk eksemplar, fra min egen reol. Læst på dansk, originalsproget er svensk.

Peter er flyttet hjem for at støtte sin lokale ishockeyklub efter at have slået igennem som professionel ishockeyspiller. Mira står over for valget mellem en advokatkarriere og et stille og roligt liv som hjemmegående husmor. Begge kommer fra Bjørneby.

“Bjørneby” er en fortælling om femtenårige pigers ubrydelige venskaber med syttenårige drenge, der spiller ishockey med byens stolthed på skuldrene. Det er en fortælling om sport, lidenskab, familiens bånd og holdånd, men også om hvor let et helt samfund kan vende det blinde øje til, når katastrofen slår ned, og hvor langt vi er villige til at gå for vores børn i kærlighedens navn.

anmeldelse

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.