December tilbageblik

December var en mærkelig måned. på mange måder var det en virkelig god måned, hvor jeg kom hurtigt i julestemning og nød at se julekalender og læse en masse julebøger. Jeg havde også virkelig travlt i december, med ESL i Odense, min kærestes fødselsdag og gæster, planlægning og pakning til jul i Jylland og så sluttede vi måneden af med en lang uge med familiebesøg, juledage, flere besøg og nytårsfejring. Jeg læste klart mest midt på måneden, før mit socialliv tog over, og da måneden, og året, lakkede mod enden var jeg faktisk ret udbrændt.

I december har jeg også tænkt over de nye ting, jeg vil prøve på bloggen, de ting, jeg gerne vil fortsætte med og jeg tror det bliver rigtig godt. Det blev til 21 bøger i december, hvoraf langt de fleste var julebøger og dertil har jeg fået ryddet ud i stakken af fysiske anmeldereksemplarer. Julebøger lader til at være en ret god genre for mig, selv om dem jeg læste var meget forskellige, for næsten halvdelen af de bøger, jeg læste gav jeg 5 hjerter. derudover gav jeg ingen bøger 1 eller 2 hjerter, så det var en rigtig god læsemåned.

3 hjerter:
Alene hjemme af John Hughes. Lydbog fra Mofibo.
Julen er hjerternes fest af Lise Nørgaard.
All Wrapped Up For the Holidays af Vi Keeland, Colleen Hoover, Elle Kennedy m.fl. Novellesamling på Kindle.
Christmas at Thompson Hall af Anthony Trollope.

4 hjerter:
*Bjergtaget 2 – smagen af aske af Sidsel Sander Mittet.
Christmas Books af Charles Dickens. En genlæsning.
*Dukkehospital af D. A. Hagelund.
*Fjeldgænger af Julie Clausen.
Snesøsteren af Maja Lunde.
Jagten på julamandens latter af Kenneth Bøgh Andersen.
The Life and Adventures of Santa Claus af L. Frank Baum.
A Merry Christmas and Other Stories af Louisa May Alcott.
Letter from Father Christmas af J. R. R. Tolkien.

5 hjerter:
Hjernen bag Astralis af Danny ‘zonic’ Sørensen og Markus Bernsen.
*Er du okay, Helene? af Anika Eibe.
Julemandens død af Kenneth Bøgh Andersen. Lydbog på Mofibo.
Fra alle os til alle jer af Walt Disney Studio.
Juleønsket af Kenneth Bøgh Andersen. En genlæsning.
A Christmas Carol af Charles Dickens. En genlæsning.
The Nutcracker af E. T. A. Hoffmann. En genlæsning.
The Night Before Christmas af Nikolai Gogol. En genlæsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.