Glædelig jul

Julehilsen fra Sønderjylland!

Jeg håber, at I alle sammen får en rigtig god jul og får rig mulighed for at være sammen med de mennesker, I holder af. Selv ved jeg, at vi får en halvtravl juletid, men jeg glæder mig til at se meget af både min og min kærestes familie. Juletræet er pyntet, og jeg nyder at spille spil og spise slik med mine forældre, søskende og min kæreste.

Der er noget særligt over juletiden, der altid gør mig glad indeni. Jeg ved godt, det er en kliche, men jeg elsker når vi sætter farten ned og bare er sammen.

I 2020 kommer der til at ske mange spændende ting og jeg får sikkert travlt. Så lad os nyde julen. Jeg håber I får en skøn juleaften og nogle dejlige dage.

Og måske en bog eller to under juletræet. Hvem ved.

De bedste julehilsner,
Regitze Xenia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.