In Search of Doors ~ Illumicrate unboxing #7

Novembers Illumicrate var en speciel en af slagsen. For anden gang i år havde de nemlig afsløret hvilken bog der var med. Temaet er In Search of Doors og jeg glæder mig både vildt meget til bogen og til at se, hvilket item der ville være inspireret af Narnia.

Denne her nøglering er meget større end man først lige skulle tro ud fra billederne. Faktisk har jeg ingen planer om at bruge dem som nøglering, da den er alt for stor og alt for tung til at jeg vil have den i mit nøglebundt. Men den er super flot. Designet skal forestille en billet til cirkusset i The Night Circus af Erin Morgenstern. Det er ikke en bog, jeg har læst, men den er på min radar. Designet er lavet af @dustandpages.

En anden lille metalgenstand i boksen er denne halskæde med en nøgle på. Den har en virkelig god længde, men det er virkelig en smagssag. I første omgang havde jeg ingen ide om, hvor inspirationen kom fra, men det er fra The Archived af V. E. Schwab og citatet på nøgle stammer også derfra. Halskæden er designet af @fableandblack og jeg kan helt sikkert godt finde noget at bruge den til.

Narnia! Jeg vidste, at der ville være en Narnia-inspireret genstand i boksen og det viste sig at være denne her superfine pin. Den er lavet af træ, hvilket jeg aldrig har set før, og forestiller garderobeskabet fra nok den mest populære bog i serien, The Lion, the Witch and the Wardrobe. Det kan godt være, det er en lille ting, men jeg er vild med den. Narnia-pinnen er designet af @hannahhitchmanart.

På forhånd havde de også afsløret at denne boks ville indeholde den næste af deres keramiske penneholdere. Endnu engang er den udformet som en bog, denne gang en “Myths and Tales” inspireret en i en dyb blå farve. Jeg er personligt vild med denne her og den ser så flot ud ved siden af den grønne fra i sommers. Designet er lavet af @chattynora, og jeg er helt klart fan.

Dette bogmærke er en del af et sæt på tre, hvor det var tilfældigt hvilken en man fik. De to andre muligheder er et sværd og en nøgle. Af de tre muligheder er jeg okay glad for, at jeg har fået bien, men jeg har et eller andet med gammeldags nøgler, aka. skeletnøgler. Alle tre designs er lavet af Richard Merrit, og de er vist nok ret officielle, da jeg har set dem i forsidedesignet på The Starless Sea af Erin Morgenstern, hvilket giver rigtig meget mening.

Den magnetiske mønt i denne omgang er Lazlo Strange, hvilket jeg aldrig havde gættet hvis ikke det havde stået i folderen. Det er ikke mit favoritdesign i rækken og den kommer mest af alt nok til at sidde ved siden af de andre og ikke rigtig blive brugt til så meget.

Bogen befandt sig i det her super lækre book sleeve. Det er lavet i samme materiale som book sleevet i deres special edition boks for Darkdawn og jeg er vild med det. Det er super blødt og godt foret. Designet forestiller måske den mest magiske verden, vi har haft de sidste år, nemlig Hogwarts slottet. Jeg er vild med farverne, der leger med de lilla nuancer, der er min yndlingsfarve og det er derfor nok ret forudindtaget. Dette design er lavet af @pauhami.

Som jeg sagde, så gav det rigtig meget mening, at vi fik metalbogmærker med de tre “symboler” fra The Starless Sea af Erin Morgenstern. Det er nemlig også månedens bog. Men nej, jeg mangler ikke noget smudsomslag. Af grunde jeg overhovedet ikke forstår har Illumicrate denne gang valgt at bogen skulle være uden smudsomslag og jeg synes faktisk det er super ærgerligt. Både den amerikanske og den engelske forside er super flotte, meget forskellige men vildt flotte, og jeg synes helt ærligt at bogen ser kedelig ud. De havde sagt, at der ville være det her gyldne tryk direkte på bogen, men jeg havde nok helt klart forventet mere af det, især nu når der ikke er noget smudsomslag. Desværre skuffede det mig ret meget, at bogen ser så kedelig ud, også selv om det er en bog jeg ser mega meget frem til.

Zachary Ezra Rawlins is a graduate student in Vermont when he discovers a mysterious book hidden in the stacks. As he turns the pages, entranced by tales of lovelorn prisoners, key collectors, and nameless acolytes, he reads something strange: a story from his own childhood. Bewildered by this inexplicable book and desperate to make sense of how his own life came to be recorded, Zachary uncovers a series of clues — a bee, a key, and a sword — that lead him to a masquerade party in New York, to a secret club, and through a doorway to an ancient library, hidden far below the surface of the earth.

What Zachary finds in this curious place is more than just a buried home for books and their guardians — it is a place of lost cities and seas, lovers who pass notes under doors and across time, and of stories whispered by the dead. Zachary learns of those who have sacrificed much to protect this realm, relinquishing their sight and their tongues to preserve this archive, and also those who are intent on its destruction.

Together with Mirabel, a fierce, pink-haired protector of the place, and Dorian, a handsome, barefoot man with shifting alliances, Zachary travels the twisting tunnels, darkened stairwells, crowded ballrooms, and sweetly-soaked shores of this magical world, discovering his purpose–in both the mysterious book and in his own life.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.