Magical Folk ~ FairyLoot unboxing #13

Novembers FairyLoot boks har temaet Magical Folk og det er svært at forestille mig, at det ikke skulle gå godt. Der kan ikke herske nogen tvivl om at jeg elsker fantasy og magiske folk er lige noget for mig. Så det er næsten skræmmende hvor høje mine forventninger er til den her boks.

En af de ting, jeg vidste, der ville være i boksen, var en reading journal. De har lavet et par stykker før, men denne gang er det en der kan bruges hele året, i stedet for halvdelen. Og jeg vidste også, allerede inden jeg modtog den, at det ikke ville være noget, jeg ville bruge. Mest af alt fordi jeg har min reading bullet journal, jeg har ikke brug for endnu en, og dertil har jeg aldrig brugt de andre der har været i deres bokse. Der er ganske enkelt ikke de sider, jeg gerne vil have på en månedlig basis. Når alt det så er sagt, så er jeg ret vild med de 12 månedsdesigns af @monolimeart. Alle 12 designs er inspireret af stjernetegnene og på billedet er januars, hvilket er stenbukken. Det mest spændende er næsten det, der er på den modsatte side, nemlig FairyLoots nye årlange læseudfordring, som jeg har gemt her på bloggen.

Lige som sidste år i december indeholdte boksen også et stykke pynt til juletræet. Igen er det også i træ og designet er lavet af @KDPLEtters. Jeg kan godt lide at de har taget citatet fra Dumbledore og hvad er et mere ikonisk magisk folk end troldmænd og hekse?

Det næste i boksen er muligvis noget, der ikke vil være for alle. Men jeg elsker det. Som i virkelig. Det er en sovemaske og jeg er typen der sover bedst hvis der er helt mørkt. Derfor passer det rigtig godt til mig. Den er lavet af noget dejligt glat stof, der ikke kradser og dertil har den en justbar strop, hvilket er så lækkert, så den ikke sidder for stramt henover øjnene. Designet er et citatet fra Strange the Dreamer af Laini Taylor, som er en bog jeg faldt pladask for og er tegnet af @stellabookishart.

Inspireret af Spin the Dawn af Elisabeth Lim har vi fået dette bogmærke. Der står godt nok at det er et bogmærke i træ, men det er simpelthen så tyndt, at jeg var oprigtigt bange for at det ville knække. I mine øjne er det alt for tyndt, desværre. På den ene side er der et citat, som er tegnet af @catarinabookdesigns, men der på den anden side er en karakter, de beskriver som “the sorcerer Edan” og han er tegnet af @merwildandco.

Angelfall af Susan Ee er den første bog i en serie, jeg begyndte på for år og år tilbage og virkelig godt kan lide. Så derfor var jeg ret spændt, da de sagde der ville være noget inspireret af den serie. Men at det var et strygemærke var måske en anelse skuffende, jeg ved ganske enkelt aldrig rigtig hvad jeg skal gøre med dem. Det her design er dog virkelig spændende og jeg bliver nødt til at genlæse bogen og læse resten af serien, for man skulle tro jeg ville kunne huske sådan et indtryksfuldt billede. Designet er lavet af @bookmarkd.tattoos.

I boksen var der desuden denne phone ring. Det er lidt lige som en popsocket, men i stedet for at det er en man kan trække ud, så er det en ring man kan folde ud. Den er lige stor nok til min smag og kræver også lidt for mange fingre for at den rent faktisk stabiliserer min telefon i min hånd. Desværre kommer jeg nok ikke til at bruge den inden for den nærmeste fremtid, selvom jeg gerne ville have noget lignende. Den kan nemlig ikke sidde ordentligt fast på mit cover på telefonen, da det er lavet af stof. Det er dog overhovedet ikke noget, der skyldes kvaliteten på den her phone ring, for det kan andre lignende heller ikke. Citatet af lavet af @noverantale.

De sidste to tarotkort som kommer til at være designet af @loweana.art er disse to. Og for en gangs skyld kunne jeg selv regne ud at det er Thomas og Audrey Rose fra Kerri Maniscalcos Stalking Jack the Ripper serie. Jeg er vild med de her to kort og ind til videre er den her designer i det hele taget min favorit.

Det sidste i boksen før bogen er den næste af disse opbevaringsæsker, der ligner bøger. Dette er volume II og den er super flot! Både udvendig med de sølvfarvede mønstre på den mørke baggrund og indeni med citatet fra forskellige bøger med magiske folkefærd. Men jeg er dog lidt skuffet over hvordan den ser ud ved siden af den første af slagsen. Der er nemlig meget stor forskel på designet, så de passer slet ikke sammen.

Til sidst har vi bogen, A River of Royal Blood af Amanda Joy. Det er lidt en skræmmende titel og jeg er spændt på, hvad jeg kan forvente mig af denne her bog. Den er hverken særlig stor eller særlig lang, men jeg er vild med de sorte sider på bogen. De er helt sorte, og der er et eller andet dragende over hvor godt de matcher farven på forsiden, der også er eksklusiv til denne udgave. Bogen kommer med et brev fra forfatteren og er desuden signeret. Tegningen på forfatterbrevet er lavet af @janarunneck.

Sixteen-year-old Eva is a princess, born with the magick of marrow and blood–a dark and terrible magick that hasn’t been seen for generations in the vibrant but fractured country of Myre. Its last known practitioner was Queen Raina, who toppled the native khimaer royalty and massacred thousands, including her own sister, eight generations ago, thus beginning the Rival Heir tradition. Living in Raina’s long and dark shadow, Eva must now face her older sister, Isa, in a battle to the death if she hopes to ascend to the Ivory Throne–because in the Queendom of Myre only the strongest, most ruthless rulers survive.

When Eva is attacked by an assassin just weeks before the battle with her sister, she discovers there is more to the attempt on her life than meets the eye–and it isn’t just her sister who wants to see her dead. As tensions escalate, Eva is forced to turn to a fey instructor of mythic proportions and a mysterious and handsome khimaer prince for help in growing her magick into something to fear. Because despite the love she still has for her sister, Eva will have to choose: Isa’s death or her own.

A River of Royal Blood is an enthralling debut set in a lush North African inspired fantasy world that subtly but powerfully challenges our notions of power, history, and identity.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.