Secrets and Schemes ~ Illumicrate unboxing #8

Decembers Illumicrate boks havde temaet Secrets and Schemes og jeg var ret spændt på, hvad jeg skulle forvente mig. For mig har Illumicrates bokse været meget op og ned, selv om jeg er vild med bøgerne og generelt har været meget interesseret i at læse dem. Derfor leger jeg også lidt med tanken om at skifte til et book-only abonnement, som de har, siden resten af boksens indhold ikke altid har været en succes for mig.

Jeg ved ikke længere hvor mange duftlys jeg har fået i bokse, men jeg har heller ikke en følelse af at det er for mange. I denne boks var der et lys der er inspireret af The Devouring Gray, hvilket er en forholdsvis ny bog, som jeg ikke har nogen interesse i at læse på nuværende tidspunkt. Lyset hedder ‘Four Paths’ og er lavet af @AmeliaKitchenCandles, som er en helt ny shop for mig. Jeg er spændt på hvordan det dufter, for “bonfires and mist” siger mig ikke så meget.

Star Wars! Jeg er så glad for at det er pins, der er inspireret af Star Wars, vi har fået. Det var nemlig en fandom, de havde afsløret på forhånd og jeg var meget spændt på hvad det ville ende med. Men jeg kan ikke engang vælge hvilken en af de to, jeg bedst kan lide. @fableandblack har lavet designet og jeg er ganske enkelt vild med dem.

I en helt anden ende har vi så dette Caraval-inspirerede strygemærke. Jeg ved aldrig rigtig, hvad jeg skal bruge strygemærker til, faktisk laver jeg dem i øjeblikket til magneter. Men jeg synes faktisk den her ser kedelig ud, det ligner bare en høj hat og måske hvis jeg var mere interesseret i serien ville jeg kunne lide den. Det er bare ikke tilfældet. Interessant nok er strygemærket også designet af @fableandblack.

Denne måneds magnet er “the ultimate schemer of schemes” og jeg er virkelig træt af ikke at vide, hvem det er. Jeg ved godt, det er meget nit-picky, men det irriterer mig så meget at de ikke skriver hvilken karakter det er i folderen.

Et nyt krus i deres serie af krus med papirklip-designs af @rosiethorns88. Denne gang er det Feyre og Rhysand fra A Court of Mist and Fury af Sarah J. Maas. Jeg er vild med stilen i designet på disse krus, men det er ikke alle dem, jeg har fået, som jeg har valgt at beholde. Dog vil jeg sige, at jeg sætter stor pris på deres størrelse!

Jeg troede, at dette ville være en reading kalender på en eller anden måde. Men det er bare en kalender. Der er to designere på, @chattynora har designet 6 superflotte citatbaserede typografiske tegninger, som jeg har planer om at tilføje til min samling af netop citat-tegninger. @merwild har designet 6 karakterbaserede forsider til forskellige poplære serier, som er mindst lige så flotte og som jeg for nu overvejer hvad jeg skal gøre med. Kalenderdelen kommer jeg nok ikke til at bruge, dels er der for lidt plads til hver dag og dels har jeg ikke noget behov for en vægkalender.

Månedens bog er Blood Heir af Amelie Wen Zhao. Og jeg er vild med den forside og kombinationen af den sparsomme farve på forsiden og den bloddryppende farve på siden af bogen. Det er overhovedet ikke en bog, jeg har hørt om før, hvilket er lidt spændende i sig selv.

In the Cyrilian Empire, Affinites are reviled. Their varied gifts to control the world around them are unnatural—dangerous. And Anastacya Mikhailov, the crown princess, has a terrifying secret. Her deadly Affinity to blood is her curse and the reason she has lived her life hidden behind palace walls.

When Ana’s father, the emperor, is murdered, her world is shattered. Framed as his killer, Ana must flee the palace to save her life. And to clear her name, she must find her father’s murderer on her own. But the Cyrilia beyond the palace walls is far different from the one she thought she knew. Corruption rules the land, and a greater conspiracy is at work—one that threatens the very balance of her world. And there is only one person corrupt enough to help Ana get to its core: Ramson Quicktongue.

A cunning crime lord of the Cyrilian underworld, Ramson has sinister plans—though he might have met his match in Ana. Because in this story, the princess might be the most dangerous player of all.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.