Boglige opdagelser i 2019 ~ Top Ten Tuesday #76

Top Ten Tuesday er et ugentlig tilbagevendende indlæg, som er hostet af That Artsy Reader Girl. Jeg håber på i 2020 at være lidt mere konsekvent med disse lister, men kun når emnet interesserer mig på en eller anden måde. F.eks. er næste uges emne om de nyeste bøger på ens reol, men da jeg både lide har postet mit jul/december book haul og senere i den her uge har planlagt mit fødselsdag book haul, så giver det ikke nogen mening. Men denne uges emne er Boglige opdagelser, jeg gjorde i 2019 og det kan opfattes på rigtig mange måder, så det er et emne, jeg synes er rigtig sjovt. Jeg har delt det lidt op i emner, for jeg føler jeg opdagede mange nye ting i 2019.

Nye-for-mig forfattere, jeg vil læse mere af:

 • Taylor Jenkins Reid
  Jeg læste hendes 2018 og 2019 udgivelser i løbet af sidste år, men hun har også et ret stort bagkatalog, som jeg er meget nysgerrig på at dykke ned i.
 • Sebastien de Castell
  Jeg har læst en bog af ham, og har fem mere stående. Absolut vild med den måde han skriver på og forhåbentlig får jeg læst videre i Spellslinger-serien i år.
 • Fredrik Backman
  Åh, Bjørneby tog mig sådan med storm at mine ønskelister til jul og fødselsdag i søndags havde hans navn på flere gange. Der er tilsyneladende

(Nogle) nye BookTubers, jeg opdagede i 2019:

 • BooksandLala
  Kayla laver de mest interessante videoer, især tematiske videoer og det er altid både underholdende og lærerigt.
 • Rachael Marie’s Book Journey
  Jeg fandt først Rachael Marie igennem hendes gamle TBR spil To Be Quizzed, men jeg kan se mange sammenfald i vores smag i bøger.
 • Holly Hearts Books
  Åh, Holly har nok været en stærk motivator for at jeg for alvor er blevet interesseret i voksenfantasy. For hun læser utroligt mange af dem og det er aldrig kedeligt at se hendes videoer.
 • Codie’s Book Corner
  Ligesom med Rachael Marie, så var det Codies TBR spil, der bragte mig til hendes kanal. Faktisk er jeg så vild med hendes Wheel of TBR, at jeg har lavet min egen version.

Andre nye opdagelser:

 • Lydbøger
  Okay, jeg har været interesseret i lydbøger i et par år endnu, men jeg er for alvor blevet mere interesseret i dem i løbet af 2019. Både med hensyn til hvad der virker for mig og hvad der ikke gør, og hvor jeg hører dem.
 • Færdiggøre serier
  Det lyder simpelt, men jeg har set flere andre tale om den her mærkelige frygt for at færddiggøre serier, især serier man er glad for. Den her frygt for at det skal slutte. Men i løbet af sidste år begyndte jeg at gøre mere for at få færdiglæst nogle af de serier, jeg er midt i og jeg fandt en måde, der fungerede rigtig godt for mig. Og så har jeg tænkt meget over, hvorfor jeg har den her frygt-lignende følelse for at færdiggøre serier.
 • Bog bullet journaling
  Hvis man har set min video fra starten af januar, så er man nok ikke så meget i tvivl. Men jeg havde faktisk også en bog bullet journal i 2019, som var meget en trial-and-error journal, hvor jeg tit lavede ting om og bare afprøvede ting. Men jeg har fundet en ny hobby, jeg virkelig kan bruge lang tid på, i det her bog bullet journal hul.

Hvilke boglige opdagelser gjorde I i 2019?

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.