Defying the Odds ~ FairyLoot unboxing #14

Decembers FairyLoot boks var længe undervejs, den blev først sendt lige før jul og nåede derfor først frem i det nye år. Temaet er Defying the Odds og det er et emne, jeg ikke rigtig har nogen forventninger til. Derfor var det også en boks, jeg var ret spændt på at åbne, da det kunne gå begge veje.

Første ting er dette sæt af 4 blyanter, som er inspireret A Song of Ice and Fire serien af George R. R. Martin. Først var jeg ret forvirret over valget af blyanter kombineret med den serie, men jeg kan vældig godt lide at de er holdt i slægternes farver og med deres motto indgraveret. Der er “Hear me roar” (den røde), “Winter is coming” (den grå), “Fire and blood” (den sorte) og “Growing strong” (den grønne). Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem, blyanter kan man altid bruge.

Det næste er den pouch, lavet i noget stof der minder om blødt læder. Aner ikke hvad præcis det er lavet af, men det er lækker kvalitet og minder rigtig meget om en tidligere pouch fra en anden FairyLoot boks. Designet er inspireret af Pierce Browns Red Rising serie og er designet af @chattynora. Det enkle design tiltaler mig virkelig og jeg har allerede fundet noget af bruge den til. Størrelsen er nok ikke helt stor nok til make-up pung, men til mindre dele kan den sagtens bruges.

Denne pin er inspireret af Aelin fra Throne of Glass serien af Sarah J. Maas. Det er en serie jeg ikke er mest interesseret i, men den er flot alligevel. Selve designet er lavet af @bookmarkd.tattoos og den meget orange farve springer virkelig ud på mit pin banner.

Skyward af Brandon Sanderson har inspireret dette sæt af magnetiske bogmærker. De er meget små, hvilket jeg egentlig er ret glad for, da mange af de andre magnetiske bogmærker, jeg har, enten er ret store eller tykke i det. Disse tre forestiller hovedpersonen i serien, hendes rumskib og et eller andet mærkelig sneglelignende væsen. De er designet af @pigeon.princess, og jeg tror jeg kan få fint brug for dem.

I boksen var der også denne løse te. Det er en appelsinte, hvilket er enormt spændende. Det er ikke en smagsvariant, jeg er stødt på før, så det bliver en oplevelse ar finde ud af om jeg overhovedet kan lide den. Den er inspireret af The Priory of the Orange Tree af Samantha Shannon og minder mig helt sikkert om farverne på forsiden. Labellet er designet af @noverantale, mens selve teblandingen er lavet af @thetealeafcompany, som jeg har gode erfaringer med.

En ting der forvirrede mig ret meget i boksen er denne klud. På kortet står der, at det skulle være en microfiberklud, men den føles meget anderledes end de andre jeg har. Faktisk føles den mere som en form for underlag, især fordi bagsiden er lavet i noget hvidt, anderledes stof og jeg tror ikke den fungerer som en klud. Men når det så er sagt, så er jeg vild med designet. Det er lavet af @literarylifeco, hvis stil jeg er vild med. Der står “My favorite is called how many chapters can I read in one night”.

En af de ting, jeg nærmest altid bliver glad for at få i bokse er sokker. Og endnu en gang har FairyLoot leveret et par lækre sokker i tykt og behageligt stof. De er inspireret af Renée Ahdiehs duologi The Wrath and the Dawn og selvom de er meget kraftige i farverne, så er jeg helt sikker på at jeg nok skal få dem brugt.

Der er kommet en ny designet på tarotkortene, @gabriella.bujdoso og en ny bogserie, An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir. Som sædvanlig står der ikke hvilke to karakterer det rent faktisk skal forestille, så jeg er ikke helt sikker. Efterhånden har jeg en ret stor samling af disse kort og de er egentlig sjove at samle på. Jeg glæder mig til en dag at have et fuldt sæt, så jeg kan bruge dem til noget.

En af de ting, vi vidst om boksen, var at der ville være to bøger i den. Den første her er et forhåndseksemplar af Wicked as You Wish af Rin Chupeco. Den har en eksklusiv forside i lilla i stedet for sort og med bogen følger også et signeret mærke til at klistre ind i bogen og et brev fra forfatteren.

Tala Warnock has little use for magic – as a descendant of Maria Makiling, the legendary Filipina heroine, she negates spells, often by accident. But her family’s old ties to the country of Avalon (frozen, bespelled, and unreachable for almost 12 years) soon finds them guarding its last prince from those who would use his kingdom’s magic for insidious ends. And with the rise of dangerous spelltech in the Royal States of America; the appearance of the firebird, Avalon’s deadliest weapon, at her doorstep; and the re-emergence of the Snow Queen, powerful but long thought dead, who wants nothing more than to take the firebird’s magic for her own – Tala’s life is about to get even more complicated….

Og sidst har vi den “featured” bog Eight Will Fall af Sarah Harian. Også denne bog kommer med en eksklusiv forside i rød frem for blå, men jeg er virkelig ikke fan at forsiden uanset farve. Desuden er bogen signeret og har en karaktertegning på indersiden af smudsomslaget.

In a land where magic is outlawed, eight criminals led by seventeen-year-old Larkin are sent on a mission to kill an ancient evil that plagues their kingdom. Descending into an underground realm full of unspeakable horrors, Larkin and her party must use their forbidden magic to survive what lies in wait, teeth sharp and jaws deadly. As she fights for her life, Larkin finds a light in Amias, a fellow outlaw with a notorious past. Soon Larkin and Amias realize their fates are entwined. The eight of them were chosen for a reason. But as the dangers multiply and her band of felons are picked off one by one, Larkin must confront a terrible truth: They were never meant to return.

Af de to bøger er jeg måske ironisk nok mest interesseret i forhåndseksemplaret, men jeg vil virkelig gerne læse dem begge to. I sidste ende er det her desværre en ret forglemmelig boks og ikke fordi den er dårlig. Men mest fordi jeg, på trods af at jeg kan lide tingene og nok skal få dem brugt, ikke er ovenud begejstret for nogen af dem. Der er dog heller ikke nogen af dem jeg decideret hader eller ikke kan lide, så alt i alt vil jeg sige at det er en meget god boks.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.