anmeldelser

Den faldne engel af Kenneth Bøgh Andersen

Titel: Den faldne engel.
Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen.
Serie: Den store djævlekrig #5.
Udgivet af: Høst & Søn i 2015.
Sidetal: 293 sider.
Sådan læste jeg den: fysisk eksemplar, fra min egen reol.

Læs mine anmeldelser af de første fire bøger her: Djævelens lærling, Dødens terning, Den forkerte død og Ondskabens engel.

Filip er tilbage på Jorden, men han føler sig som en fange, spærret inde i sit eget liv. Hændelserne i Helvede var så voldsomme, så sorte, at ingen burde opleve det, Filip har gjort. Han har konstante hovedpiner, og så længes han inderligt efter Satina. Heldigvis er han også savnet i Helvede …

Serien om Den store Djævlekrig sluttede ellers i 2010, da fjerde bind, Ondskabens engel, udkom. Det var Filips (og forfatterens) endegyldige farvel til Helvede, og det var ikke meningen, at nogen af dem skulle vende tilbage. Krigen mellem det gamle og det nye Helvede var udkæmpet, og historien var slut. Men kort tid efter at sidste bind var udkommet, dukkede der en ide op hos Kenneth Bøgh Andersen. Til noget, der måske kunne være en ny mulighed for Filip til at vende tilbage til Helvede. Et nyt eventyr. En ny slutning. Og femte og sjette bind i serien blev skrevet.

anmeldelse

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.