Moon and Stars ~ FairyLoot unboxing #15

Temaet for januars FairyLoot boks var ‘Moon & Stars’ og den fortsætter lidt i samme stil som nogle af de tidligere bokse fra efteråret. I og med at den ikke har så mange fandom-relaterede ting i boksen. Jeg har allerede givet et sneak peek på bogen i mit januar book haul, men der var virkelig mange andre skønne ting i boksen.

Den første jeg så var den her sorte æske med “my little moon”. Det viste sig at være denne her måneformede trinket dish, som jeg efterhånden har mange af. Jeg kan virkelig godt lide det regnbue-agtige look, men jeg ville helt sikkert have været en større fan, hvis ikke månen havde “næse”. Det er bare personligt, men jeg kan ikke rigtig lide den form for månedesign. Designet af lavet af FairyLoot selv, og matcher både bestiksættet og de metalliske sugerør, vi tidligere har fået.

Næst har vi de her superfine papirklips i guldfarvet metal. Jeg synes det er en sjov detalje med månen inde i stjernen, men givet at det papirklips giver det god mening. Til gengæld kan jeg bedst lide hvordan de ser ud, når de er i brug. Og bruge dem kommer jeg helt sikkert til, de passer fint til min reading journal. Disse er også designet af FairyLoot.

Jeg har ret længe været på udkig efter et eller andet med månefaserne på, noget dekorativt, jeg kunne hænge op. Dette er en halskæde med månefaserne i en cirkel og jeg er vild med den. Dog tror jeg, at jeg vil sætte den på en længere kæde, for den er ret kort og sidder lidt for højt oppe i halsen til min smag. Især fordi halskæden er ret kraftig og vedhænget forholdvis stort. Halskæden er designet af @noverantale og når først jeg får fundet en længere kæde, får jeg den sikkert brugt en del.

Derudover var der også en nøglering i samme emaljemateriale. Den er inspireret af Even the Darkest Stars duologien, som jeg var virkelig vild med. Den både lyser i mørke og har en drage på, så der er meget for mig at holde af. Jeg har dog valgt at lave den om fra en nøglering til en pin, da den er forholdvis stor og jeg bryder mig ikke om at have for meget på mine nøgler. Designet er bare alt for pænt til ikke at bruge til noget. Det er desuden lavet af @dustandpages.

I endnu en lille boks var der denne lyskæde med små stjerner. Jeg har endnu ikke prøvet den, hvilket jeg nok burde gøre, men jeg kan godt lide idéen bag. Den her kæde tænker jeg lidt på at sætte på min sorte rullevogn, hvor jeg tror at den vil være meget fin. Men som sagt, så skal den lige testets først, for det der med elektroniske ting i en bogboks vil jeg gerne være sikker på ikke udgør nogen risiko. Lyskæden er også designet af FairyLoot.

Denne her superflotte notesbog med folie på for- og bagside er super svær at tage ordentlige billeder af. På forsiden er der et citat fra Illuminae af Amie Kaufman og Jay Kristoff omgivet af en masse stjerner der også er på bagsiden. Selve notesbogen er linjeret og jeg er vild med den. Vild med designet, vild med citatet, folien, stjernerne. Og med indbindingen – spiralbundne notesbøger er virkelig trælse fordi jeg er venstrehåndet og den her er ret blød i det selvom ryggen er limet. Alt i alt helt sikkert en notesbog, jeg kommer til at bruge og den er designet af FairyLoot endnu en gang.

Uden tvivl min favoritgenstand i boksen. Dette pudebetræk er i så god kvalitet og samtidig super flot at se på. De blå nuancer og den hvide farve står så godt sammen og så er designet på den ene side det mest drømmelignende billede på læsning, jeg længe har set. På den anden side er et citat af Oscar Wilde, der lyder “With freedom, books, flowers and the moon, who could not be happy?” og det er på mange måder virkelig et citat der passer på mig. Jeg ved slet ikke hvilken side, jeg skal vende ud af, hvilken ville du vælge? Begge sider af puden er designet af @beckythornsdesigns.

Til sidst har vi månedens to tarotkort, der stadig er med karakterer fra An Ember in the Ashes-serien af Sabaa Tahir. Som sædvanlig har jeg dog ikke nogen klar idé om hvem der er tale om, og det står heller ikke på spoilerkortet. Disse kort er designet af @gabriella.budjoso.

Og så er der selvfølgelig bogen selv. Woven in Moonlight af Isabel Ibañez er en fantasy inspireret at Bolivias mytologi og historie og jeg er hundrede procent vild med det her cover! På indersiden af omslaget er der desuden karaktertegninger i samme stil som på bogens forside og det ser bare så smukt ud alt sammen. Det her er en af de bøger, jeg havde på min liste over januar-udgivelser, jeg var interesseret i.

Om bogen:

Ximena is the decoy Condesa, a stand-in for the last remaining Illustrian royal. Her people lost everything when the usurper, Atoc, used an ancient relic to summon ghosts and drive the Illustrians from La Ciudad. Now Ximena’s motivated by her insatiable thirst for revenge, and her rare ability to spin thread from moonlight.

When Atoc demands the real Condesa’s hand in marriage, it’s Ximena’s duty to go in her stead. She relishes the chance, as Illustrian spies have reported that Atoc’s no longer carrying his deadly relic. If Ximena can find it, she can return the true aristócrata to their rightful place.

She hunts for the relic, using her weaving ability to hide messages in tapestries for the resistance. But when a masked vigilante, a warm-hearted princess, and a thoughtful healer challenge Ximena, her mission becomes more complicated. There could be a way to overthrow the usurper without starting another war, but only if Ximena turns her back on revenge—and her Condesa.

Det her er en af de stærkere bokse, jeg har fået i et stykke tid og jeg glæder mig til at læse bogen så meget! Hvilken ting var din favorit? Og hvad synes du om bogens design?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.