Vlog: TBR veteraner

En ting, der har fascineret mig længe, når det kommer til BookTube-verdenen, er TBR veteraner. Bøger, der har været på din læseliste i en vis rum tid, fysisk eller mere abstrakt en du gerne har ville læse længe. Så jeg satte mig for at se på mine egne ulæste bøger og se, hvor mange af dem, jeg vil kalde for ‘veteraner’.

Hvad der måske var mest spændende at finde ud af, er at mange af dem falder ind i én kategori og så udgør de en mindre del af mine ulæste bøger, end jeg havde forventet. Se med i videoen nedenfor eller på min YouTube-kanal, hvor jeg fremviser alle mine ældste bøger på min fysiske TBR.

Hvilken bog har stået ulæst på din bogreol i længst tid? Jeg har siden jeg filmede det her allerede fået læst i hvert fald en af disse bøger, men er der en af dem, du virkelig gerne vil have jeg læser lige nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.