April book haul

Reklame: indlægget indeholder anmeldereksemplarer fra NB Books og Palatium Books.

April lakker mod enden allerede og det er gået overraskende hurtigt. Verden er stadig usædvanlig og herhjemme er hverdagen også blevet anderledes og mere kaotisk. I løbet af hele april har jeg modtaget 18 nye bøger, hvilket er klart bedre end i marts måned, hvor mine bogkøb gik lidt overgevind. Og de bøger vil jeg gerne vise frem i dag.

Og som altid starter jeg med de anmeldereksemplarer, jeg har modtaget. Det er blevet til 3 styks og de er alle sammen realistiske/contemporary historier. Den første er En ny chance af Alexandra Potter, som er en historie om at få en ny chance, omend uventet og uønsket, lidt senere i livet. Jeg er ret overrasket over hvor tyk bogen er, og jeg regner med at det bliver en skøn læseoplevelse og måske også ret livsbekræftende. Denne bog er tilsendt fra forlaget NB Books.
De to andre bøger er to bøger i en serie, nemlig Et godt håndværkertilbud og Der går altid et tog til New York af Carey Heywood. Disse to er målrettet en smule yngre end den første bog og jeg glæder mig utrolig meget til disse to kærlighedshistorier. Imens jeg skriver det her indlæg er jeg så småt gået i gang med den første bog, men jeg regner ikke med at jeg når at læse den færdig i den her måned.

Bogbokse er voldsomt påvirket af den nuværende situation, så jeg mangler stadig at moodtage et par stykker, blandt andet min marts FairyLoot og alle mine april bøger/bokse. Min marts Illumicrate bog er dog kommet, jeg er skiftet til at få book-only, hvilket er grunden til at jeg ikke laver unboxings af dem længere. Men bogen for marts var Havenfall af Sara Holland og efter at have læst og elsket hendes bogserie Everless glæder jeg mig rigtig meget. Bogen handler om en kro, der agerer portal mellem fire forskellige verdener, og en dag bliver dens neutralitet brudt af et mord. Endelig i marts er der også dukket 2 vildt skønne bøger op fra Illumicrate, som jeg bestilte for længe siden. Og det er dette genoptryk af Nevernight og Godsgrave af Jay Kristoff. De to første bøger her har været udgået i hardback i lang tid, og priserne har været enormt høje. Og det her er en af mine absolutte yndlingsserier, så jeg er så glad for muligheden for at få disse to bøger hjem til min samling.

I starten af måneden annoncerede Tellerup, at de holdt tidlig release på nogen af deres nye titler, der var kommet hjem fra tryk og skulle udkomme her i april. Så derfor fik jeg relativt tidligt fat i Elementsygen af Julie Midtgaard og Den knuste gud af Henriette Hesselholdt. Begge bøger er opfølgere til deres seriestartere og debutromaner, som jeg har anmeldt i løbet af den her måned (Elementprøven og Gudindens avatar). Jeg ved ikke hvilken serie, jeg er mest nysgerrig på at læse videre i og det ender nok med at jeg læser nem back to back. Midtgaards bog foregår i en magisk verden Luscuro, hvor vi følger hovedpersonen Gry i hendes rejse på at læse sine nye, magiske kræfter at kende, mens verdenen trues af en ondskabsfuld hersker. Hesselholdts bog foregår ligeledes i en magisk verden hvor det vrimler med magiske væsner, lige fra elvere til trolde og krigere.

Helt tilbage i slutningen af marts var jeg på jagt efter nye lygter til min cykel og noget at redde kæden med, og derfor var jeg i Bilka. Her så jeg selvfølgelig på bøger, fordi jeg ikke kan lade være. Men det var først i april, at jeg gik tilbage på deres hjemmeside og fandt de bøger, jeg var interesseret i. Derfor har jeg endelig fået anskaffet mig Ægtepagten, Forpligtelser og De skandaløse af Simona Ahrnstedt. Det er historisk romance, der alle sammen centrerer omkring det samme slot i forskellige tider og med helt forskellige karaktergallerier. Jeg har læst og nydt den første bog længe før jeg købte dem. Og ved et tilfælde opdagede jeg, at på trods af at de ikke havde dem i butikken, havde de også Dark Wild Night og Wicked Sexy Liar af Christina Lauren. Så jeg kan endelig gøre denne noget frækkere romance serie færdig.

Og sidst benyttede jeg mig også lidt endnu en gang af Fantask’s tilbud med gratis fragt. Det betød at jeg blandt andet købte Bloody Rose af Nicholas Eames, som er en løs efterfølger til Kings of the Wyld. Det er en voksenfantasy, der blander humor og ret dystre temaer og gruppen af hovedpersoner er så at sige inspireret af klassiske rockbands, selvom de er lejesvende. Konceptet lyder som noget der er helt perfekt for mig og jeg glæder mig. Dertil er Fantask også ind til videre det eneste sted, jeg har kunnet finde den udgaver af The Great Library serien, som jeg vil have. Derfor købte jeg alle fire bøger, der er udgivet ind til videre, nemlig Ink and Bone, Paper and Fire, Ash and Quill og Smoke and Iron af Rachel Caine. Den første har jeg tidligere læst som ebog, så jeg er glad for at jeg nu kan fortsætte serien i fysisk format. Og nu hvor Fantasyfestivalen for 2020 er blevet aflyst, føles det ret godt at have støttet Fantask med det, jeg nu kan.

Og det var alle de bøger, jeg har fået hjem i løbet af april. Har du fået fat i nogle gode bøger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.