Os mod jer af Fredrik Backman

Titel: Os mod jer.
Forfatter: Fredrik Backman.
Serie: Bjørneby #2.
Oversætter:
Udgivet af: People’s Press i 2018, først udgivet i 2017 med titlen Vi mot er.
Sidetal: 497 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk eksemplar fra min reol. Læst på dansk, originalsproget er svensk.

Læs min anmeldelse af den første bog her: Bjørneby.

Det er så nemt at få mennesker til at hade hinanden, at det er ubegribeligt, at vi nogensinde gør andet. De to bedsteveninder, Maya og Ana, tilbringer sommeren på en afsides ø og forsøger at glemme resten af verden, men intet går, som de håber på. Rivaliseringen mellem Bjørneby og nabobyen Hed vokser i en vanvittig kamp om penge, magt og overlevelse, som eksploderer, når byernes hockeyhold møder hinanden. Samtidig afsløres en ung hockeyspillers inderste hemmelighed, og et helt samfund tvinges til at vise, hvad det egentlig står for. Det vil hedde sig, at volden kom til Bjørneby det år, men det er løgn, den var der allerede. Fredrik Backmans Os mod jer den fritstående efterfølger til Bjørneby og en intens skildring af dræbende relationer i en lille by. Efter de frygtelige hændelser, der rystede Bjørneby i den første bog, fortæller Os mod jer historien om månederne, der fulgte. En fortælling om loyalitet, venskab og kærlighed, som overvinder alt.

anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.