Desert Dreams ~ FairyLoot unboxing #17

Maj måneds FairyLoot boks har temaet Desert Dreams og jeg var ikke i tvivl om hvilken bog, der ville være i boksen. Så Jeg var meget positivt overrasket over, at boksen blev sendt sent i sidste uge og ankom allerede i dag. Og jeg vil super gerne i gang med at lave unboxingindlæg igen, så det er bedre at komme i gang med det samme.

Det første jeg fandt, og et af de sneak peeks vi havde fået, er denne dåse til te. Godt nok skriver de, at man kan bruge den til at opbevare mange forskellige ting, men den er meget tydeligt lavet til te og det der det, jeg vil bruge den til. Citatet er fra We Hunt the Flame af Hafsah Faizal og designet er lavet af @chattynora.

Jeg mener, der måske også var givet et sneak peek omkring dette lys, men i hvert fald er det et super fint lille lys. Jeg kan ikke finde noget om hvad det dufter af, hverken på labellet på bunden eller i spoilerkortet. Men det dufter vildt godt! Lyset er lavet af @wickandfable og skulle være inspireret af An Ember in the Ashes serien af Sabaa Tahir.

Denne her lille pose er et solbrilleetui og den er stor nok til at mine solbriller kan være i dem. Den er lavet i et meget blødt materiale, men det er ikke meget andet end en stofpose og ikke særlig robust. Citatet er fra The Forbidden Wish af Jessica Khoury og er designet af @kitstercronk.

Jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge denne her træske til ud over dekorativt pynt. Den er meget pæn, og teksten er ret tydelig i @KDPLetters‘ stil. Men det ender med at blive mest noget, jeg vil bruge til pynt. Citatet er fra Hero of the Fall af Alwyn Hamilton, den tredje bog i Rebel of the Sands-trilogien.

Denne pakke indeholder badesalt fra @littleheartgifts og det er ikke første gang jeg har fået badesalt fra dem af. De er super fine, også til fodbade hvis man ikke har et badekar. Det er vist ikke inspireret af nogen bestemt bog, men mere denne “ørken” vibe, der er i temaet.

Dette virkelig flotte viskestykke var den sidste ting før jeg kom til bogen. Designet er inspireret af The City of Brass af S. A. Chakraborty og trækker tydelige paralleller fra forsidedesignet til bogen. Jeg ved ikke, hvor godt det er til at tørre med endnu, men forhåbentlig er det lige så brugbart som den er pænt. Designet er lavet af @eviebookish.

Denne måneds tarotkort er de sidste to i cups-sættet, og karaktererne er igen fra Throne of Glass-serien af Sarah J. Maas, så jeg har ingen ide om, hvem de er. De er stadig designet af @gabriella.budjoso.

Kan vi lige dvæle ved denne her bog et øjeblik? Folkens, jeg siger jer – den er så smuk. FairyLoots udgave har en støvet rosa baggrund frem for en beigelignende hvid farve og jeg er helt vild med hvordan det tager sig ud. Girl, Serpent, Thorn af Melissa Bashardoust er en fantasyfortælling om en pige, som er forbandet til at have en giftig berøring. Historien er inspireret af persisk mytologi og udkommer officielt den 7. juli.

Om bogen:

There was and there was not, as all stories begin, a princess cursed to be poisonous to the touch. But for Soraya, who has lived her life hidden away, apart from her family, safe only in her gardens, it’s not just a story.
As the day of her twin brother’s wedding approaches, Soraya must decide if she’s willing to step outside of the shadows for the first time. Below in the dungeon is a demon who holds knowledge that she craves, the answer to her freedom. And above is a young man who isn’t afraid of her, whose eyes linger not with fear, but with an understanding of who she is beneath the poison.
Soraya thought she knew her place in the world, but when her choices lead to consequences she never imagined, she begins to question who she is and who she is becoming…human or demon. Princess or monster.

Udover forsideændringerne, har FairyLoot udgaven også farvede sider i en støvet grøn farve, der står virkelig godt til omslaget og fanart på bagsiden af smudsomslaget af @orikye. Jeg er super vild med hvordan bogen tager sig ud i helhed.

Alt i alt er jeg enormt positiv omkring maj måneds FairyLoot boks. Bogen lyder virkelig godt og jeg er vild med hvordan den ser ud – det er altid et plus. De fleste af de andre ting er noget jeg kan se mig selv bruge og have gavn af, så alt i alt en rigtig stærk boks.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.