anmeldelser

Kongernes arv af Line Wenzel

Anmeldereksemplar fra forfatteren.

Titel: Kongernes arv.
Forfatter: Line Wenzel.
Serie: Mindelandet #2.
Oversætter: —
Udgivet af: Tellerup i 2020.
Sidetal: 297 sider.
Sådan læste jeg bogen: fysisk anmeldereksemplar fra forfatteren.

Jeg har anmeldt den første bog i serien her: Dronningernes erindringer.

På grund af magiens høje pris bruger Leonora sjældent sin evne, men en dag er det ikke længere en mulighed at lade være. Den sekstenårige Silje kommer til Suniras hovedstad, Tedea, for at sy en kjole til dronning Marietta. Da hun tilfældigt redder dronningen fra et mordforsøg, belønnes hun med en position som hofdame for den lidt ældre prinsesse Leonora. Opgaven viser sig hurtigt at være sværere end Silje forventede, for Leonora ønsker slet ikke selskab. Samtidig er nogen opsat på at slå dronningeslægten ihjel og erobre Suniras trone. For at fastholde sin kontrol over landet beslutter Leonora at indlede en rundrejse, men turen er farefuld, for modstanden gemmer sig overalt, og Silje får rig mulighed for at bevise sin loyalitet i Leonoras kamp for livet og kronen.

anmeldelse

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.