Serieafslutninger i massevis ~ august tilbageblik

reklame: indeholder et anmeldereksemplar fra Ulven og uglen.

August var en ret mærkelig måned, når jeg ser tilbage på den. Måske har man lagt mærke til, at jeg ikke har blogget hele måneden (igen) og jeg må indrømme, at det både har været rart og har været stressende. For tiden føler jeg mig meget splittet mellem at have masser af vilje til at gøre forskellige ting, men meget lidt motivation. Jeg ved ikke, om det er denne her nedlukningsperiode, der påvirker mig, men det her sikkert lige så meget stress over alt det andet der sker omkring mig.

Men jeg kan mærke motivationen komme tilbage, jeg har eksperimenteret lidt med andre måder at tilgå især boganmeldelser, for jeg læser i realiteten flere bøger end jeg kan nå at anmelde. Men det kan jeg altid vende tilbage til, når jeg forhåbentlig begynder at skrive nye indlæg mere regelmæssigt.

Læsemæssigt gik august virkelig godt. Jeg lavede ikke en decideret læseliste i starten af måneden her på bloggen, men jeg havde en ret god idé om, hvad jeg gerne ville læse i den her måned, Og det var serier. Et af mine mål for 2020 var at læse flere serier færdigt, især serier jeg har stående på mine reoler. Så jeg kiggede mine ulæste bøger i gennem og fandt ud af at jeg havde hele 9 serier, jeg kunne læse færdig med kun én bog og dertil 2, hvor jeg kun mangler to bøger. Og bare fordi jeg er alt for ambitiøs, havde jeg også en række serier, der ikke er færdige endnu men jeg mangler kun en bog af dem, der er udgivet. Hvis det giver mening. Jeg læste 22 bøger i august, og ikke dem alle var decideret serielæsning.

Jeg deltog også meget lowkey i runde 12 af TomeTopple, der er et to uger langt readathon, hvor det går ud p at læse “tomes” eller bøger på mindst 500 sider. Det er et ret afslappet readathon, hvor der ikke er tonsvis af challenges eller nogen krav til hvor meget man læser. Jeg læste 4 bøger til dette readathon, hvilket jeg er super godt tilfreds med.

Alle bøger, jeg læste i august:

3 hjerter:

The Queen of Nothing af Holly Black – færdiggør The Folk of the Air trilogien.
Aurora Burning af Amie Kaufman og Jay Kristoff – ajourfører The Aurora Cycle trilogien.
Wicked Sexy Liar af Christina Lauren – færdiggør Wild Seasons serien.
Death Note VI af Tsugumi Ohba og Takeshi Obata – færdiggør Death Note serien.
Byernes kamp af Philip Reeve – færdiggør Mortal Engines serien og læst som en del af TomeTopple.
Extras af Scott Westerfeld – færdiggør Uglies serien.
Blood Heir af Amelié Wen Zhao.

4 hjerter:

Shadow & Flame af Mindee Arnett – færdiggør Rime Chronicles duologien.
End of Days af Susan Ee – færdiggør Penryn and the End of Days trilogien.
Den knuste gud af Henriette Hesselholdt – ajourfører Gudernes krig serien.
A River of Royal Blood af Amanda Joy.
*Heksens storm af Lene Krog – ajourfører Pigen fra Månehøjen serien.
Dark Wild Night af Christina Lauren.
Girls of Storm and Shadow af Natasha Ngan – ajourfører Girls of Paper and Fire trilogien.
Death Note V af Tsugumi Ohba og Takeshi Obata.
The Hero of Ages af Brandon Sanderson – færdiggør Mistborn era one trilogien og læst som en del af TomeTopple.

5 hjerter:

Incendiary af Zoraida Córdova.
Obsidio af Amie Kaufman og Jay Kristoff – færddiggør The Illuminae Files trilogien og læst som en del af TomeTopple.
Elementsygen af Julie Midtgaard – ajourfører Sprækken til Luscuro serien.
Race to the Sun af Rebecca Roanhorse.
A Conjouring of Light af V. E. Schwab – færdiggør Shades of Magic trilogien og læst som en del af TomeTopple.
Vengeful af V. E. Schwab – færdiggør Villains duologien.

Hvad læste du i august?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.