Nyt i reolen #5 ~ oktober 2020

Reklame: indlægget indeholder anmeldereksemplarer fra Palatium Books, Høst & Søn og forfatter Johan Ottosen.

Oktober måned var præget af, at jeg forsøgte at holde lidt igen efter min shopping spree i anledning af online Fantasyfestival. Men der var er par serier, jeg absolut ville have fat i og derfor endte oktobers book haul alligevel med at blive en okay størrelse.

Som sædvanlig starter vi med anmeldereksemplarer. De fantastisk søde folk hos Palatium har forkælet mig med tre skønne kærlighedshistorier, to af dem endda med en vis mængde juleri. De to enkeltstående romaner Ribstyvene af Ellen Berry, En sidste vilje af Beth Corby og den tredje bog i McConnel-serien, Den pige jeg var af Ginger Scott. For tiden er jeg virkelig meget i humør til feel good bøger, så disse står meget højt på min liste. Samtidig modtog jeg også en virkelig spændende roman, som er lidt mere uden for min komfort zone. Men bogen støtter et virkelig godt formål og inden længe kan man også vinde et eksemplar på min Instagram! Stenens tid er en mere dyster fortælling, en mordgåde der minder mig om Da Vinci mysteriet og jeg glæder mig til at læse den! Sidst, og størst, overraskede folkene hos Høst og Søn mig med en overraskelse i form af den nye, illustrerede 10 års jubilæumsudgave af Skammerens datter af Lene Kaaberbøl. Jeg har faktisk aldrig selv læst bøgerne, selvom de er noget af det mest populære danske fantasy til unge jeg kan komme i tanke om. Men nu skal det være, den ger udgave er slet ikke til at stå for!

Bogbokse kommer sådan ret sporadisk i disse tider, men i løbet af oktober kom 3 hjem til mig. Septembers FairyLoot boks havde temaet “Under the Sea” og månedens bog var Fable af Adrienne Young. Illumicrates September boks kom også frem og havde temaet “Sinister Surroundings”. Bogen var denne flotte, eksklusive udgave af A Deadly Education af Naomi Novik. Og endelig kom oktobers OwlCrate boks, “Legends and Lore”, med Kong Arthur-genfortællingen Legendborn af Tracey Deonn.

En af de serier, jeg absolut ville have var resten af The Stormlight Archive af Brandon Sanderson. På nuværende tidspunkt er den fjerde nog også udkommet, men det varer midt tid før den kommer i den udgave der matcher dem her. Det giver mig lidt ekstra tid til at læse disse massive 600+ soder tykke bøger. Jeg har allerede læst Words of Radiance og jeg regner med at jeg får tid og overskud til at laste mig over Oathbringer i starten af næste år.

Men altså, oktober var jo også måneden hvor det længere ventede Spektrum reboot skete. Jeg knuselsker disse nye forsider, og generelt er jeg bare kæmpe fan af den hee sci fi serie med den store fokus på de individuelle karakterer og alt der hører til. De nye udgaver er ikke nær så tykke og jeg har nydt at genlæse historien for op til 3. gang og har fyldt bøgerne med mærkater. Absolut en af mine top yndlingsserier, full stop. Jeg købte alle fore bøger, Leoniderne, Geminiderne, Ursiderne og Kvadrantiderne. Og har allerede læst dem alle fire.

Det var sådan set alle de nye bøger, jeg tilføjede til mine reoler i oktober. Efter septembers store book haul er jeg rigtig godt tilfreds med de 16 bøger, jeg fik eller købte i oktober.

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.