Ny-for-mig forfattere i 2020 ~ Top Ten Tuesday #78

Top Ten Tuesday er et ugentlig indlæg, hostet af That Artsy Reader Girl. Hver uge sammensætter man en liste over bøger, der passer på det givne emne. Man behøver ikke altid at have 10 på sin liste og man kan sagtnes springe et emne over hvis man vil. Denne uges emne er New To Me Authors in 2020, altså forfattere hvem jeg læste for første gang sidste år. Og når jeg gennemgår de bøger jeg læste, var der faktisk en overraskende del. Jeg havde ret mange at vælge imellem, så det her er blot 10 af dem. Det er alle sammen forfattere, jeg vil læse mere fra i fremtiden. Og fælles for flere af dem er også, at jeg læste mere end en bog af dem i 2020. Listen er i tilfældig rækkefølge.

 • Gry Kappel Jensen
  Jeg læste både hendes debut Roser og violer og den næste bog i serien Forglem mig ej.
 • Tobias Stenbæk Bro
  Jeg læste både hans debut Væddermændenes nat og den næste bog i serien Blodets sti.
 • Henriette Hesselholdt
  Jeg læste både hendes debut Gudindens avatarog den næste bog i serien Den knuste gud.
 • Talia Hibbert
  Hun har et stort bagkatalog, men jeg læste både Get a Life, Chloe Brown og den næste bog i serien Take a Hint, Dani Brown.
 • Robin Hobb
  2020 blev året, hvor jeg gav mig i kast med hendes mange serier i Realm of the Elderlings. Faktisk blev det til hele Farseer-trilogien, Assassin’s Apprentice blev min første bog af hende og siden læste jeg også Royal Assassin, Assasin’s Quest og Ship of Magic. I 2021 fortsætter jeg med at læse mere Robin Hobb i forbindelse med #elderlingalong.
 • Julie Midtgaard
  Jeg læste både hendes debut Elementprøven og den næste bog i serien Elementsygen.
 • Sabaa Tahir
  Jeg læste den første bog i hendes kvartet, An Ember in the Ashes.
 • R. F. Kuang
  Jeg læste hendes debut, der slog benene væk under mig, The Poppy War.
 • Nicholas Eames
  Jeg læste den første bog i hans DnD-lignende fantasyserie, Kings of the Wyld.
 • Rin Chupeco
  Endelig, endelig fik jeg mulighed for at læse den første bog i deres serie, The Bone Witch.

Læste du nogle nye forfattere sidste år, og er det nogen du vil læse mere fra?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.