Bøger på min TBR der er ældre end mig ~ Top Ten Tuesday #79

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Books Written Before I Was Born, så jeg har valgt at gå med 10 bøger på min TBR som er ældre end mig. Jeg blev født i 1993, så alle bøgerne er udgivet i 1992 eller før.

 • Emma af Jane Austen. (Blev udgivet i 1815)
 • Wuthering Heights af Emily Brontë. (Blev udgivet i 1847)
 • Lykke-Per af Henrik Pontoppidan. (Blev udgivet i 1898)
 • The Hobbit (First Edition) af J. R. R. Tolkien. (Blev udgivet i 1937)
 • Unfinished Tales af J. R. R. Tolkien. (Blev udgivet i 1980)
 • Good Wives af Louisa May Alcott. (Blev udgivet i 1868)
 • The Idiot af Fyodoyr Dostoyevsky. (Blev udgivet i 1869)
 • North and South af Elizabeth Gaskell. (Blev udgivet i 1855)
 • Twenty Years After af Alexandre Dumas. (Blev udgivet i 1845)
 • The Tenant of Wildfell Hall af Anne Brontë. (Blev udgivet i 1848)

Som man kan se er de fleste bøger på min liste klassikere, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse for mig. Jeg er for nylig virkelig begyndt at kunne mærke dem trække i mig igen, efter en lang pause efter uni, så jeg regner med at få læst i hvert fald et par stykker af dem.

Har du nogen bøger på din TBR, som er fra før du blev født?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Comments

  1. I know, I’m a huge Tolkien fan and The Hobbit is one of my favourites. But perhaps I should have been more precise, the book I’m hoping to read is the First Edition from 1937, from before he edited it to fit with Lord of the Rings. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.