Bøger jeg vil læse dette forår ~ Top Ten Tuesday #82

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Books on My Spring TBR. Jeg har som sådan ikke nogen læsestak for de forskellige årstider, men der er bøger og genrer, jeg er mere i humør til om foråret. Der er ikke nogen fastlagt rækkefølge til listen.

 • Digte.
  Jeg bliver altid i humør til at læse digtsamlinger og fortabe mig i dem, når det er forår. I år har jeg en fast plan om at læse A Poem for Every Spring Day af Allie Esiri hen over de tre måneder, som bogen dækker. Men jeg håber også på at læse mere lyrik i løbet af forårsmånederne.
 • Jane Austen.
  Jeg kan ikke forklare det, men der er noget ved foråret, der får mig i humør til at læse Jane Austen og især at genlæse Fornuft og følelse.
 • Witchlands-serien af Susan Dennard.
  Det er meget inspireret af af en af mine yndlings BookTubers afholder en fælleslæsning af de 3 første bøger i serien op til udgivelsen af bog fire til sommer. Faktisk er den første bog Truthwitch på min læseliste for marts.
 • Den usynlige krig af Boris Hansen.
  Bogen er ikke udkommet endnu og kommer i slutningen af maj, men jeg kan virkelig ikke vente. Det er nok en af mine mest ventede udgivelser i hele 2021.
 • Den forsvundne søster af Lucinda Riley.
  Som med den foregående bog, så er det her en bog, jeg glæder mig rigtig meget til at læse. Det er syvende og sidste bog i serien og jeg har så mange spørgsmål, jeg håber på at få svar på.
 • Der er en del serier, jeg gerne vil læse færdig og nu har den sidste bog. Et par eksemplar kunne være The Desolation of Devil’s Acre af Ransom Riggs, Slægternes fejde af Line Wenzel og Act Your Age, Eve Brown af Talia Hibbert.
 • Tolkien.
  Efterhånden har jeg fået samlet en ret stor stak bøger af eller om min yndlingsforfatter, så jeg vil gerne læse flere af dem, ikke kun her i foråret, men resten af året. Derfor giver det også god mening at starte allerede nu.
 • Hood Feminism af Mikki Kendall.
  Der er ikke så meget at sige til den her, andet end jeg gerne vil læse meget mere om emner, jeg ikke ved noget om. Eller ret meget om. Og højest på den liste er især intersektionen mellem feminisme og racisme.
 • Avatar: The Last Airbender graphic novels.
  Lige for tiden føler jeg mig rigtig meget i humør ti lat gense serien, men det har jeg ikke rigtig nogen muligheder for som det er lige nu. Derfor vil jeg rigtig gerne læse flere af degraphic novels, jeg har stående.
 • Black Sun af Rebecca Roanhorse og The House in the Cerulean Sea af T. J. Klune.
  To af de mest hypede voksenfantasybøger, jeg har set på nettet i de sidste mange, mange måneder. Jeg har derfor valgt at sætte dem som et punkt, og jeg har planer om at læse dem begge to meget snart.

Hvilke bøger får du altid lyst til at læse om foråret?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.