Kvindelige forfattere jeg er vild med ~ Seven on Sunday #2

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er en Female Authors freebie i anledning af Kvindernes internationale Kampdag i morgen. Så min liste består af kvindelige forfattere, jeg elsker at læse. Listen er kun i den rækkefølge, jeg kom i tanke om navnene og jeg kunne nemt skrive en liste der var meget længere.

  • Margit Sandemo
  • Robin Hobb
  • Nanna Foss
  • Charlotte Brontë
  • K. L. Berger
  • V. E. Schwab
  • Louise Haiberg
  • Jane Austen
  • Leigh Bardugo
  • Amanda Foody

Som sagt, jeg kunne have fortsat i lang tid, og min liste er allerede lang nok. Men jeg er nysgerrig på, hvilke kvindelige forfattere, I altid gerne vil læse mere af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.