Minimalistiske forsider ~ Top Ten Tuesday #81

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er en Spring Cleaning Freebie og jeg synes det var svært at finde på en vinkel på emnet, som jeg synes om. Men jeg er kommet frem til, at det kunne være interessant at se på “rene” eller minimalistiske forsider. Derfor har jeg samlet 12 forsider fra min bogsamling, som jeg er vild med og som har det til fælles, at de er ret minimalistiske. Nogle af dem har måske flere detaljer end andre, men fælles for dem er at de har et lidt mere “rent” look. Der er ingen rækkefølge på listen.

Fra toppen, og fra venstre mod højre:

 • Sense and Sensibility af Jane Austen
 • Undskyld, men jeg har ingen andre steder at gå hen af Sofie Riis Endahl
 • This Savage Song af Victoria Schwab
 • Evnen af Siri Pettersen
 • A Thousand Perfect Notes af C. G. Drews
 • Skabt for dig af Louise O’Neill
 • Ignite Me af Tahareh Mafi
 • Champion af Marie Lu
 • Dronningernes erindringer af Line Wenzel
 • Solitaire af Alice Oseman
 • World After af Susan Ee
 • The Damned af Renée Ahdieh

Jeg er simpelthen vild med dem alle sammen og kan ikke rigtig vælge en favorit. Jeg lagde i min søgen mærke til, at jeg ikke har ret mange af den her “type” af forsider, men jeg kan ret godt lide dem. Hvilken en er din yndlings?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.