Steder i bøger jeg vil besøge ~ Top Ten Tuesday #84

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Bookish Places I’d Like to Visit. Jeg har virkelig meget udlængsel efterhånden, jeg er ikke typen der rejser meget og med alt der er sket det sidste års tid har det jo heller ikke rigtigt været muligt. Men at rejse ind i i en bog, det kan jeg heldigvis altid gøre. Hvis jeg havde muligheden for at rejse til et af disse fiktive steder, ville jeg nyde at tage dertil.

  • Hobbiton fra The Hobbit og The Lord of the Rings af J. R. R. Tolkien.
  • Galathea fra Kaldet fra Galathea af Nathali og Bettina Liane.
  • Santa’s Workshop fra The Christmasaurus af Tom Fletcher.
  • Camp Halfblood fra Percy Jackson and the Olympians af Rick Riordan.
  • Helvede fra Den store djævlekrig af Kenneth Bøgh Andersen.
  • Lundinor fra De ualmindelige af Jennifer Bell.
  • Ferenwood fra Furthermore af Tahereh Mafi.
  • St. Vladimir Academy fra Vampire Academy af Richelle Mead.
  • 100 Acre Wood fra Winnie-the-Pooh af A. A. Milne.
  • Luscuro fra Sprækken til Luscuro af Julie Midtgaard.

Det er bare nogle få af de steder, jeg gerne vil besøge. Faktisk læser jeg rigtig mange bøger der foregår steder, jeg ikke har spor lyst til at besøge og derfor var det en ren fryd at fokusere på de steder, jeg ville ønske jeg kunne tage til.

Hvilke fiktive steder kunne du tænke dig at besøge?

Og som altid; rigtig god læselyst!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.