Bøger der overraskede mig ~ Seven on Sunday #6

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Books I Didn’t Think I’d Like, hivlket jeg tager som bøger der overraskede mig. Selv om jeg efterhånden har ret godt styr på, hvilke bøger jeg tror jeg kan lide, så sker det stadigvæk at jeg kan blive overrasket. Mange af mine valgte titler er også bøger fra bogbokse, som tit er lidt mere hit or miss. Derfor synes jeg det er et virkelig spændende emne at tænke over. Der er ikke nogen rækkefølge til min liste.

  • Elantris af Brandon Sanderson.
  • Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt af Jonas Jonasson.
  • This Song Will Save Your Life af Leila Sales.
  • Wicked Like a Wildfire af Lana Popovic.
  • Incendiary af Zoraida Cordova.
  • Stormsøsteren af Lucinda Riley.
  • Vildhunden & panteren af Sidsel Sander Mittet.

Hvilken bog har senest overrasket dig? Helst positivt, selvfølgelig, men overraskelser kan være mange ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.