Bøger jeg glemmer ~ Seven on Sunday #5

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Books I Forgot I Owned. Det burde være et virkelig nemt emne for mig, fordi i den lejlighed vi bor i har vi ikke ret meget plads. Så jeg har faktisk bøger over det hele, med reoler både ovenpå og nedenunder, bogstakke overalt og ikke mindst en ret stor kasse stående under trappen med bøger. Så det kunne være ret let at tro, at jeg ville have svært ved at huske dem alle sammen. Men jeg har altså også et enormt spreadsheet, hvor jeg holder styr på mit bibliotek, så jeg glemmer dem sjældent. Til gengæld glemmer jeg til hvor en bog står, fordi der er så mange steder de kan være. Især fordi jeg sjældent kigger i kassen under trappen. Så min liste består af bøger, jeg er 99% sikker på befinder sig i kassen under trappen.

  • State of Sorrow af Melinda Salisbury.
  • Dæmondræberen trilogien af Louise Haiberg.
  • Afterworlds af Scott Westerfeld.
  • Exilium af Linette Harpsøe.
  • De dødes tid af Thomas Helle.
  • Hvis det er os af Becky Albertalli og Adam Silvera.
  • Min samling af Disney bøger fra Anders Ands Bogklub fra min barndom.

Glemmer du nogle gange at du ejer en bog?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.