Bøger jeg har læst for nyligt ~ Top Ten Tuesday #89

Top Ten Tuesday er et ugentligt indlæg, hvor man sammensætter en liste alt efter et givent emne. Det er hostet af That Artsy Reader Girl. Denne uges emne er Books I’ve Read Most Recently. Og jeg synes det er et ret spøjst emne, her så kort tid efter at jeg har lavet mit tilbageblik på april, men der er alligevel plads til et par nye bøger, måske. Listen er organiseret sådan at den nyeste bog på listen står øverst. Jeg har også kun medtaget bøger, jeg har læst færdig på nuværende tidspunkt og ikke dem, jeg er midt i.

  • Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere af Fredrik Backman.
  • Black Sun af Rebecca Roanhorse.
  • A Reaper at the Gates af Sabaa Tahir.
  • Ship of Destiny af Robin Hobb.
  • Heartstopper vol. 1 af Alice Oseman.
  • Fables vol. 1: Legends in Exile af Bill Willingham.
  • Paper Girls vol. 1 af Brian K. Vaughan.
  • Well, they are gone and here I must remain af Samuel Taylor Coleridge.
  • I Have More Souls Than One af Fernando Pessoa.
  • Nocturnal af Wilder Poetry.

Hvilken bog har du senest læst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.