Karakterer der irriterer ~ Seven on Sunday #8

Seven on Sunday er et ugentligt temaindlæg. Det er startet af den australske booktuber Grace fra G-Swizzel Books og alle emnerne er at finde i Goodreads gruppen 7 on Sunday. Denne uges emne er Annoying Book Characters. Det er sjovt med karakterer, jeg beskriver ofte mig selv om den plotdreven læser: hvis et plot ikke holder, er det sjældent jeg kan lide bogen. Og så alligevel, fordi hvis jeg holder af karaktererne og hepper på dem, så kan jeg godt se igennem fingrene med et haltende plot, der skal bare meget til. Så der er sikkert mange karakterer, der irriterer mig. Der er ikke nogen rækkefølge til den her liste.

  • Adam fra The Raven Cycle serien af Maggie Stiefvater.
  • Adam fra Shatter Me serien af Tahereh Mafi.
  • Mal fra Grisha trilogien af Leigh Bardugo.
  • Kennit fra Liveship Traders trilogien af Robin Hobb.
  • Anna fra Verdensherrerne serien af Pernille Neergård.
  • Madde og Niklas fra Sweet Home Dalarna af Karin Janson.

Hvilken karakter synes du er irriterende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.